Search
Close this search box.
Kazim schaamt zich voor Feyenoord-fans

Kazim schaamt zich voor Feyenoord-fans

Colin Kazim-Richards kon gisteravond op boegeroep en gefluit rekenen in de Kuip, toen hij aan het eind van de gewonnen bekerwedstrijd inviel voor Michiel Kramer.

Dat had ongetwijfeld iets te maken met het beschamende opstootje dat de spits tegen Roda JC veroorzaakte. Uit een (inmiddels verwijderde) Instagram-post van de Britse Turk blijkt dat hij de fluitconcerten hoog opnam.

“Ik vecht tot de dood voor mijn team”, richt hij zich tot de Feyenoord-aanhang. “Ik zal altijd de eerste zijn die zich uitspreekt, of jullie het nu leuk vinden of niet.”

De voetballer heeft talent voor drama, want hij vervolgt: “Ik vond het gefluit beschamend, omdat mijn vierjarige zoontje me vroeg waarom het gebeurde. Voor de eerste keer in mijn leven had ik daar geen antwoord op. Tot mijn tijd hier voorbij is zal ik bloed blijven geven voor mijn team en ik zal de eerste zijn die dat doet!”

ook interessant

Ze zullen samen op zoek kunnen naar werk, eerder besloot Ronald Koeman aan het eind van het seizoen...

Ajax heeft vanmiddag gewonnen van Go Ahead Eagles en blijft koploper. Invaller Lasse Schöne was verantwoordelijk voor de...

Ajax heeft de finale van de KNVB-beker bereikt na een enerverend duel met AZ. Het werd 1-0. Beide...

Kurt Rambis, coach van de New York Knicks, scrollt in zijn vrije tijd graag langs wat pornosites. Helemaal...

We wensen Memphis nog van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag, maar hij was gisteren weer behoorlijk onhandig bezig....

De Europa League-wedstrijd tussen AZ en het Griekse Atromitos is gestaakt vanwege een brand in de tribunes. Wat...