Search
Close this search box.
Kazim schaamt zich voor Feyenoord-fans

Kazim schaamt zich voor Feyenoord-fans

Colin Kazim-Richards kon gisteravond op boegeroep en gefluit rekenen in de Kuip, toen hij aan het eind van de gewonnen bekerwedstrijd inviel voor Michiel Kramer.

Dat had ongetwijfeld iets te maken met het beschamende opstootje dat de spits tegen Roda JC veroorzaakte. Uit een (inmiddels verwijderde) Instagram-post van de Britse Turk blijkt dat hij de fluitconcerten hoog opnam.

“Ik vecht tot de dood voor mijn team”, richt hij zich tot de Feyenoord-aanhang. “Ik zal altijd de eerste zijn die zich uitspreekt, of jullie het nu leuk vinden of niet.”

De voetballer heeft talent voor drama, want hij vervolgt: “Ik vond het gefluit beschamend, omdat mijn vierjarige zoontje me vroeg waarom het gebeurde. Voor de eerste keer in mijn leven had ik daar geen antwoord op. Tot mijn tijd hier voorbij is zal ik bloed blijven geven voor mijn team en ik zal de eerste zijn die dat doet!”

ook interessant

Het rommelt in het Spaanse profvoetbal. Na Lionel Messi wordt er ook bij Real Madrid-doelman Iker Casillas een...

Het doek is gevallen voor NEC. De club uit Nijmegen degradeert vanuit de eredivisie naar een treetje lager,...

Volgens Manchester Evening News zou dit het Manchester United-shirt zijn dat volgend seizoen om de gespierde borstkas van Memphis hangt. Er is...

Hij kost wat, maar dan heb je ook wat, dat zal Ronald Koeman denken over zijn nieuwste aanwinst...

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van de sterren...

Rose Bertram is natuurlijk altijd een berichtje waard. De bloedmooie vriendin van Gregory van der Wiel poseerde onlangs voor Sports...