Search
Close this search box.
Vriendin van Nathan Aké

Maak kennis met Kaylee, de vrouw van Nathan Aké

Bij Chelsea lukte het nooit om door te breken, maar via diverse andere Premier League-clubs kwam Nathan Aké bij Manchester City toch in de wereldtop terecht. Inmiddels heeft hij tientallen interlands achter zijn naam staan en ook op liefdesgebied is het wereldtop. Dit is Kaylee Ramman, de vrouw van Nathan Aké.

De vrouw van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

Kaylee Ramman en Nathan Aké zijn al meer dan tien jaar een stelletje. In 2011 kregen zij een relatie en hoewel de Hagenaar al jaren in Engeland voetbalt, komt zijn vriendin Kaylee gewoon uit Nederland. We weten maar weinig over de dame, maar op haar Insta valt onder andere te lezen dat ze bikini’s van plastic uit de oceaan maakt. Zeer nobel!

Kaylee Ramman is de vrouw van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

De vrouw van Nathan Aké

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat Kaylee een lust voor het oog is, maar ze is ook nog eens heel intelligent. De vriendin van Nathan Aké heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam voordat ze meeverhuisde naar Engeland. Naast dat ze met Jua June dus een succesvol bikinimerk runt, is ze ook mede-eigenaar van haar eigen duurzame sierradenmerk. Een onderneemster in hart en nieren.

Nathan Aké is getrouwd met Kaylee Aké
© Instagram: @Kayleerm_

En nog een positief punt van Kaylee: Nathan hoeft haar in ieder geval niet uit te leggen wat buitenspel is. Kaylee heeft zelf ook altijd gevoetbald. Dat deed ze bij SVS in Capelle aan den IJssel toen ze nog in Nederland woonde. Inmiddels zijn Nathan Aké en Kaylee getrouwd. Dat gebeurde in de zomer van 2022, waardoor ze zich inmiddels Kaylee Aké mag noemen. Het duo wilde dat graag in kleine kringen houden, waardoor het pas weken later bekend werd dat ze samen in het huwelijk zijn gestapt.

Kaylee Ramman is de echtgenote van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

Dochter Nathan en Kaylee Aké

Daarnaast hebben Kaylee en Nathan Aké inmiddels ook een kind samen. In november 2022 beviel Kaylee van een dochtertje. “Het meest bijzondere gevoel ter wereld. We houden zoveel van je, kleine meid”, was de begeleidende tekst bij de Instagram-post. De naam van hun kind hebben ze nooit bekendgemaakt.

Nathan Aké heeft een relatie met Kaylee Ramman
© Instagram: @Kayleerm_
Kaylee Ramman in een zelf geproduceerde bikini
© Instagram: @Kayleerm_
Kaylee Aké is de moeder van de dochter van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

ook interessant

Voor sommige Mexicaanse voetbalfans is het wel heel lastig om de WK-uitschakeling tegen Oranje te verwerken. De omstreden...

Na de heuglijke berichten rondom de geboorte van Xess Xava en de übercute foto van het jochie is...

Het moet raar lopen als Rafael van der Vaart, Sabia Engizek en Sylvie Meis ook in 2016 niet...

Cristiano Ronaldo was gisteravond in topvorm bij Real Madrid en belangrijk met twee heerlijke afstandsschoten. Een generale repetitie...

Het is officieel: Luis Suarez vertrekt naar Barcelona. Het bijtincident op het WK heeft zijn megatransfer dus niet...

Het grote ‘Mens Erger Je Wel’ voetbalspel dat VI introduceerde is vanaf 19 mei 2014 te koop bij...