Search
Close this search box.
Vriendin van Nathan Aké

Maak kennis met Kaylee, de vrouw van Nathan Aké

Bij Chelsea lukte het nooit om door te breken, maar via diverse andere Premier League-clubs kwam Nathan Aké bij Manchester City toch in de wereldtop terecht. Inmiddels heeft hij tientallen interlands achter zijn naam staan en ook op liefdesgebied is het wereldtop. Dit is Kaylee Ramman, de vrouw van Nathan Aké.

De vrouw van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

Kaylee Ramman en Nathan Aké zijn al meer dan tien jaar een stelletje. In 2011 kregen zij een relatie en hoewel de Hagenaar al jaren in Engeland voetbalt, komt zijn vriendin Kaylee gewoon uit Nederland. We weten maar weinig over de dame, maar op haar Insta valt onder andere te lezen dat ze bikini’s van plastic uit de oceaan maakt. Zeer nobel!

Kaylee Ramman is de vrouw van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

De vrouw van Nathan Aké

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat Kaylee een lust voor het oog is, maar ze is ook nog eens heel intelligent. De vriendin van Nathan Aké heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam voordat ze meeverhuisde naar Engeland. Naast dat ze met Jua June dus een succesvol bikinimerk runt, is ze ook mede-eigenaar van haar eigen duurzame sierradenmerk. Een onderneemster in hart en nieren.

Nathan Aké is getrouwd met Kaylee Aké
© Instagram: @Kayleerm_

En nog een positief punt van Kaylee: Nathan hoeft haar in ieder geval niet uit te leggen wat buitenspel is. Kaylee heeft zelf ook altijd gevoetbald. Dat deed ze bij SVS in Capelle aan den IJssel toen ze nog in Nederland woonde. Inmiddels zijn Nathan Aké en Kaylee getrouwd. Dat gebeurde in de zomer van 2022, waardoor ze zich inmiddels Kaylee Aké mag noemen. Het duo wilde dat graag in kleine kringen houden, waardoor het pas weken later bekend werd dat ze samen in het huwelijk zijn gestapt.

Kaylee Ramman is de echtgenote van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

Dochter Nathan en Kaylee Aké

Daarnaast hebben Kaylee en Nathan Aké inmiddels ook een kind samen. In november 2022 beviel Kaylee van een dochtertje. “Het meest bijzondere gevoel ter wereld. We houden zoveel van je, kleine meid”, was de begeleidende tekst bij de Instagram-post. De naam van hun kind hebben ze nooit bekendgemaakt.

Nathan Aké heeft een relatie met Kaylee Ramman
© Instagram: @Kayleerm_
Kaylee Ramman in een zelf geproduceerde bikini
© Instagram: @Kayleerm_
Kaylee Aké is de moeder van de dochter van Nathan Aké
© Instagram: @Kayleerm_

ook interessant

De Telegraaf weet het zeker: Bruno Martins Indi gaat tekenen bij FC Porto. De Portugese topclub zou de...

Luis Súarez heeft zich tijdens de wedstrijd van zijn land Uruguay tegen Argentinië weer eens van zijn slechtste...

NAC Breda bestaat vandaag 105 jaar en dat moet gevierd worden. Op het Twitter-account van de Bredase voetbalclub...

Het zal je verbazen hoeveel beroemde mensen naast hun werk, gokken als hobby. Het kan voor velen als...

Het was nogal een vervelende invalbeurt voor doelman Mitchell Langerak van Borussia Dortmund in de wedstrijd tegen Napoli...

Robin van Persie verkaste afgelopen zomer van Manchester United naar Fenerbahce, maar in Zuid-Korea hebben ze die memo...