Search
Close this search box.
Kate, vriendin Kuyt

Ontmoet Kate, de piepjonge vriendin van Dirk Kuyt (die hij nu ook lijkt te bedriegen)

Dirk Kuyt was toe aan een nieuw imago. Hij onthulde een nieuwe look, en daar hoorde een andere liefde bij: de piepjonge Kate is de vriendin van Kuyt. Maar na een relatie van drie jaar lijkt hij nu ook haar te bedriegen…

De huidige ADO Den Haag-trainer was 22 jaar samen met Gertrude, tot er op 6 juni 2020 een bruut einde aan het huwelijk kwam. De oud-spits bleek er in Amsterdam een ander vriendinnetje op na te houden: Kate dus. Dat hebben de hoofdpersonen natuurlijk niet zelf verteld, maar werd opgetekend door Privé. Die hoorden het weer van een loslippige vriendin van Gertrude.

Dirk is Kate na drie jaar zat: praat met andere dames

Maar ook Kate lijkt Dirk niet meer te kunnen bekoren. De ex-trainer van ADO Den Haag heeft via Instagram contact met andere dames, zo blijkt uit een screenshot van Juicechannel. Het kanaal spreekt zelfs al van een affaire en beweert dat Dirk en Kate in crisis zitten. Het lijkt erop dat de oud-voetballer vast op zoek is naar een nieuwe liefdespartner.

© Instagram

Terug naar de huidige vriendin van Kuyt. Kate Ruinemans is 32 en dat is flink wat jaartjes jonger dan Dirk (42). De vonk sloeg over toen Kate bij de Dirk Kuyt Foundation als projectmanager werkte. De ex-Feyenoorder weet wie hij uitkiest, want Kate was ook werkzaam als model. Ze deed in 2009 mee aan de verkiezingen voor Miss Overijssel. Om je een beeld te geven: Kuyt was destijds vaste kracht bij Liverpool en Kate net 18.

Dirk en Kate wonen (voor nu) nog samen in deze villa in Noordwijk. Geen probleem voor Kuyt, wiens vermogen volgens Quote zo’n 30 miljoen euro telt. Hieronder wat plaatjes van de vriendin van Kuyt, die geen Insta heeft.

Kate is de vriendin van Kuyt
© Facebook
Vriendin Kuyt
© Facebook

Check dit bericht ook op Instagram:

ook interessant

John Heitinga komt bij zijn club Everton niet meer aan spelen toe en dus was de centrumverdediger in...

Nicolás Tagliafico tekende vorig jaar bij Ajax tot medio 2022. De Argentijn blijft minimaal een jaar langer in...

Voetbalclubs slaan tegenwoordig volledig door in de kleurkeuze van voetbaltenues. Het Engelse Peterborough United is daarin geen uitzondering....

Het ziet er na een kwartier al rooskleurig uit voor België tegen Wales. Radja Nainggolan neemt de bal van...

Het is 22 jaar geleden dat Ajax voor het laatst de halve finale van de Champions League haalde....

Memphis Depay verkast naar Manchester United en dus staat zijn huis te koop. Die zal dan wel in...