Search
Close this search box.

Kara Del Toro maakt Instagram Volgers wild met Pikante Foto’s

Met bijna twee miljoen volgers op Instagram is Kara Del Toro een van de snelst groeiende influencers van de Verenigde Staten. Ze begon ooit als model, maar verdient haar geld inmiddels voornamelijk met haar sociale media. Dit is het verhaal van een Texaans meisje dat uitgroeide tot publiek figuur in Amerika: alles over Kara Del Toro.

Leeftijd en achtergrond Kara Del Toro

Kara Del Toro is geboren op 18 augustus 1993, wat haar momenteel 30 jaar oud maakt. Ze zag haar eerste levenslicht in Houston, een grote stad in de staat Texas. Maar ze groeide op in een klein stadje ergens tussen Houston en Galveston Bay. Al op vijftienjarige leeftijd begon Kara met modellenwerk. Ze sloot zich aan bij een modellenbureau. “Je hoort daar vaak slechte verhalen over, maar voor mij heeft het goed gewerkt”, vertelde ze ooit op haar YouTube-kanaal.

Alles over Kara Del Toro

Dat begon met enkele klussen in Houston, maar al snel mocht ze ook naar Milaan, Los Angeles, Hamburg en New York voor fotoshoots. De klussen in Los Angeles bevielen haar zo goed, dat ze daar ook naartoe is verhuisd. Kara stopte met school, aangezien ze al vrij snel doorhad dat haar een glansrijke carrière stond te wachten. Ooit wilde ze graag leraar worden, maar het modellenwerk heeft haar blik veranderd. Later vertelde ze ooit misschien wel de fashionwereld in te willen, mocht het modellenwerk minder worden. Een baantje als designer, dat lijkt haar wel wat.

Kara Del Toro in bikini

Kara is opgegroeid in een gezin van drie. Ze is enig kind en groeide op met haar vader en moeder. Toch heeft ze wel een halfbroertje en een halfzusje, met wie ze goed kan opschieten. In haar jeugd volgde Kara tien jaar lang pianoles en ze speelde ook gitaar. Inmiddels heeft ze die hobby moeten laten varen. “Dat vind ik oprecht heel erg jammer, maar ik heb er gewoon geen tijd meer voor.” Hoewel je dat niet zou zeggen als je haar lichaam ziet, heeft ze aan sport nooit gedaan. Wel is ze groot basketballiefhebber. Alleen om te kijken dan.

De vriend van Kara Del Toro

De vriend van Kara

Verder is Kara een vrij zweverig type. Ze doet veel aan meditatie en leest veel spirituele boeken over positieve gedachten en een open houding. Voor degenen die na dit betoog (en vooral de foto’s) overtuigd is geraakt van Kara, hebben we slecht nieuws. De knappe blondine heeft al een vriend. Op twaalfjarige leeftijd kreeg ze een relatie met een jongen die ze kende van de middelbare school. Zij zijn inmiddels nog steeds bij elkaar. Haar vriend reist mee de hele wereld over en ze wonen samen in LA. Kinderen hebben Kara en haar vriend nog niet, maar de twee hebben wel een baby. Dat is namelijk de naam van hun hond.

Kara Del Toro is een Amerikaanse influencer

Kara heeft sowieso een grote voorliefde voor dieren. Ze zou ook graag ooit haar eigen dierenopvang beginnen. Al is die liefde niet altijd even groot geweest. Als klein kind viel ze ooit van een paard, waarna ze niet meer durfde te rijden. Uiteindelijk heeft haar moeder haar overtuigd om weer eens op een paard te gaan zitten. Wat daar voor nodig was? “Ze gaf me vijf dollar, haha.” Verder kun je Kara ‘s nachts wakker maken voor chocolade. Dat is by far haar favoriete eten. Al is daar niets van te zien!

Want het figuur van Kara ziet er tiptop uit. Het helpt natuurlijk ook wel als je 1,74 meter lang bent. Kara drukt ons overigens op het hart dat ze nooit wat aan zichzelf heeft laten sleutelen. Geen plastische chirurgie, cosmetische ingrepen, alles is puur natuur.

De meest naakte foto’s van Kara Del Toro

Met dat in het achterhoofd krijgt moedertje natuur een dikke tien voor het scheppen van deze blonde schoonheid. En dat moet gevierd worden. Wij hebben de meest naakte foto’s van Kara Del Toro voor je op een rijtje gezet.

Kara Del Toro naakt

ook interessant

Ben jij een groot liefhebber van horloges? In dat geval begrijpen wij dat al te goed, want het...

De doelman van Manchester City, Ederson is toch fit genoeg bevonden voor het duel van woensdag met Feyenoord....

Jerome Boateng werd gisteravond compleet in de luren gelegd door ene Lionel Messi. Het ging zelfs zo ver...

Sabri Sarioglu heeft gisterenavond tijdens de Turkse bekerfinale een zakmes naar zijn rug toegeworpen gekregen. De verdediger kwam...

Bekijk hier alle exen van Sylvie Meis. Van haar tweede man Niclas Castello, Zlatan, Sami Khedira en een...

De goals van Diego Costa zijn over het algemeen heerlijk. Hij maakt de hooggespannen verwachten momenteel helemaal waar...