Search
Close this search box.

Alles over de Relatie van Kalvijn en Nina

In mei 2024 stapten Nina Warink en YouTuber Kalvijn in het huwelijksbootje. De twee zijn elkaars jeugdliefde en zijn dus ook al ruim tien jaar bij elkaar. In dit artikel lees je alles over hun relatie, die lang niet altijd even zonnig is geweest.

Na het behalen van haar havo-diploma in 2013, vertrok ze naar Groningen voor haar studie. Ze verruilde Loppersum voor de grote stad en behaalde in vijf jaar haar bachelor in Facilitair Management, inclusief een tussenjaar in Aruba. Na haar afstuderen werkte ze een jaar in een hotel en had daarnaast op andere gebieden succes.

Nina Warink en Kelvin Boerma zijn getrouwd

Nina heeft ook geluk in de liefde. Op vijftienjarige leeftijd kreeg ze een relatie met Kelvin Boerma, een jongen met wie ze op dezelfde middelbare school in Delfzijl zat. Ze leerden elkaar kennen doordat ze allebei lid waren van de feestcommissie. Kelvin was toen al begonnen met het plaatsen van video’s op YouTube onder de naam Kalvijn en werd later een van de succesvolste YouTubers van Nederland. Op zeventienjarige leeftijd besloot Kelvin zijn droom te volgen en naar Amsterdam te verhuizen, wat Nina teleurstelde.

Huwelijk tussen Kelvin Boerma en Nina Warink

Nina was namelijk net aan haar studie in Groningen begonnen, waardoor ze een langeafstandsrelatie kregen. Drie jaar hielden ze hun relatie ondanks de afstand in stand. In haar laatste studiejaar besloot Nina naar Amsterdam te verhuizen voor de liefde. Sindsdien wonen ze samen in Amsterdam. “Wij doen allebei echt ons eigen ding”, vertelde ze aan FHM. “We hebben elkaar altijd wat te vertellen als we thuis komen. Daarnaast doen we ook genoeg leuke dingen samen. We houden bijvoorbeeld van reizen. We mogen voor ons werk ook veel leuke dingen doen, dus dat houdt het ook spannend.”

Nina en Kelvin gaan trouwen

In de zomer van 2022 vroeg Kalvijn zijn vriendin ten huwelijk. Op dat moment waren ze elf jaar bij elkaar. Nina was blij met het romantische aanzoek op Toscane en stemde volmondig in. “Tien jaar geleden vroeg ik je verkering en kan nog steeds niet geloven dat je ‘ja’ zei tegen deze puistenkop”, schreef de YouTuber op zijn sociale media. En nu heeft Nina opnieuw ‘ja’ gezegd. De bruiloft liet echter wel even op zich wachten, omdat beiden erg druk zijn met hun carrière.

Relatie Nina Warink en Kalvijn

In maart 2023 liet Nina weten dat ze een datum hadden geprikt. Op 12 mei 2024 stapten Nina en Kelvin daadwerkelijk het huwelijksbootje in, opnieuw in Italië. De twee trouwden in de Italiaanse provincie Umbrië. Dat leverde ook de nodige mooie plaatjes op. Zodoende gaat Nina inmiddels door het leven als Nina Boerma.

Nina Warink is de vrouw van Kelvin Boerma

Vreemdgaan met mariniers

Ze zijn inmiddels al ruim tien jaar samen, delen veel activiteiten en zijn dus ook getrouwd. Dit lijkt het plaatje van een perfecte relatie te schetsen, maar schijn bedriegt. Regelmatig verschijnen er geruchten in de media over vreemdgaan. Deze verhalen gaan echter wel allemaal over de beginperiode van hun relatie. Vooral over Kalvijn circuleren vaak geruchten dat hij met andere meisjes betrokken zou zijn geweest. Maar ook Nina is niet geheel zonder blaam.

Juicechannel onthulde bijvoorbeeld dat Nina op Aruba zou zijn vreemdgegaan met meerdere mariniers. Een van deze mariniers heeft dit persoonlijk aan Yvonne Coldeweijer gemeld. Nina zou hebben aangegeven dat ze wist dat Kalvijn ook ontrouw was geweest en dat ze daarom op het Caribische eiland volop van haar vrijheid genoot. Hoewel één bron op zichzelf niet altijd betrouwbaar is, ontving Yvonne ook een bericht van een andere marinier die dit verhaal bevestigde. Volgens deze berichten zou Nina met maar liefst vier mariniers op Aruba het bed hebben gedeeld.

Deze geruchten werpen een schaduw over het beeld van hun relatie en laten zien dat ook zij hun uitdagingen hebben gehad. De verhalen over ontrouw aan beide kanten illustreren dat het pad naar hun huidige status als getrouwd stel niet altijd vlekkeloos is verlopen. Ondanks de publieke roddels en beschuldigingen hebben ze toch besloten hun relatie voort te zetten en inmiddels zijn Kalvijn en Nina zeer gelukkig samen.

ook interessant

Het lijkt erop dat Michael Essien de eerste aanwinst wordt voor de kersverse AC Milan-coach Clarence Seedorf. De...

Jamie Vardy is dé ster van het Engelse voetbal. De spits wil echter vooral zo normaal mogelijk blijven...

Arséne Wenger kan als Arsenal-coach op steeds meer kritiek rekenen en ook in zijn privéleven gaat het hem...

Annabel van Westerop maakt naam en faam in de freestyle-tak van het kitesurfen en hoopt dit weekend op...

Wij zetten alle dames uit de selectie van Ajax Vrouwen 1 voor je op een rij die nog...

Langzaam maar zeker begint Puck Moonen behalve op Instagram ook op de fiets indruk te maken. De knappe...