Search
Close this search box.
Just Eat-bezorger stuurt klant vieze berichtjes op Whatsapp

Just Eat-bezorger stuurt klant vieze berichtjes op Whatsapp

Waarschijnlijk tik jij zonder erbij na te denken je telefoonnummer in bij Thuisbezorgd, maar misschien ben je daar na dit verhaal ietsje voorzichtiger mee.

In Engeland ging een bezorger van Just Eat met het nummer van een klant aan de haal, en begon haar creepy berichtjes te sturen.

“Ik ben degene die je maaltijd bezorgde”, antwoordde de man doodleuk toen Michelle Winter, de dame in kwestie, hem vroeg wie hij in godsnaam was. En, even later: “Als je een vriend hebt zeg het dan, want ik wil geen problemen veroorzaken.”

“Fijne avond, ik zie je bij de volgende bestelling”, sloot hij uiteindelijk af met een zoen-smiley. Ieuw.

Geen fijn idee dat een wildvreemde engerd in het bezit is van je naam, adres en telefoonnummer. Michelle diende daarom een klacht in bij Just Eat.

Het bedrijf was weinig meelevend: de dame werd aangeraden om en recensie achter te laten bij het desbetreffende restaurant en kreeg een cadeaubon van 5 euro. Excuses kwamen er niet.

Toen Michelle besloot het incident met screenshots op Twitter te zetten en duizenden reacties kreeg, nam Just Eat nogmaals contact met haar op (surprise, surprise). Het bedrijf belooft de gebeurtenis te onderzoeken. Wat er met de stalkende bezorger is gebeurd, is onduidelijk.

ook interessant

Fans van Hansiehansie zullen voortaan moeten afstemmen op Funny Video’s: SBS6 is na de oefenwedstrijden van Oranje namelijk...

We kennen natuurlijk de tonnen per week die voetballers in de Engelse Premier League verdienen, maar ook in...

Als je de Britse troubadour Ed Sheeran niet kent, heb je de afgelopen vijf jaar onder een steen...

Het is uit tussen Moïse Trustfull en Damian van Bruggen. Ik hoor je vragen: wie? En wie? Oké:...

Je bent vast wel bekend met de bizarre liefdesdriehoek tussen Maxi Lopez, Mauro Icardi en Wanda Nara. Lopez...

Recht tegenover Voetbal International én met exclusieve beelden van de Eredivisie. Het lijkt duidelijk dat FOX Voetbal, het...