Search
Close this search box.
Joy Bosz, nichtje van Peter Bosz

Het superschattige nichtje van Peter Bosz is een bekende YouTuber

We kennen Peter Bosz allemaal als een wat nukkige, oude, kale man. Vergeleken met hem is zijn schattige en bijzonder knappe nichtje van Bosz een verademing. Maak kennis met Joy Bosz, jullie wellicht wel bekend als succesvol YouTuber van het kanaal BeautyNezz.

Joy Bosz is het nichtje van Peter Bosz
© Instagram: @Joybosz

PSV-trainer Peter Bosz hebben we al eens behandeld om zijn beeldschone vriendin, die maar liefst zeventien jaar jonger is dan haar vriend, maar vandaag is het tijd om zijn nichtje eens uit te lichten. Joy Bosz begon in 2014 aan haar middelbare schoolcarrière op de Koninklijke Scholengemeenschap in Apeldoorn. Daar rondde ze in vijf jaar tijd de havo af en dus was ze klaar om te gaan studeren.

Lees ook: Van piepjonge vrouw tot imposant vermogen: alles over Peter Bosz

PSV-trainer Peter Bosz is de oom van Joy Bosz
© Instagram: @Joybosz

Wie is Joy Bosz?

Joy begon in 2019 aan een opleiding Mode, Mediastyling en Modevormgeving aan de B Fashion Academy. Dat heeft ze een jaar lang gedaan, maar in die periode kwam ze tot het besef dat haar toekomst ergens anders lag. De jaren daarvoor had Joy namelijk al een gigantische fan-schare opgebouwd op YouTube. Dat in combinatie met haar deals als influencer, waren meer dan genoeg om van te leven.

Joy Bosz is een bekende YouTuber
© Instagram: @Joybosz

De laatste jaren heeft ze immers grote successen geboekt. Zo werd ze in 2015 al uitgeroepen tot Jongere van het Jaar door 7 days. Op dat moment was Joy dus nog een brugpieper. Datzelfde jaar won ze de award voor YouTube-talent van het Jaar. De twee jaar daarop werd Joy tijdens de VEED Awards uitgeroepen tot Beste vrouwelijke Youtuber van Nederland (in 2016 en 2017). Daarnaast heeft ze ook nog twee keer de award voor Beste Beauty Youtuber gewonnen (2017 en 2018).

Joy Bosz in bikini
© Instagram: @Joybosz

YouTube-kanaal BeautyNezz

YouTuber zijn is natuurlijk nogal een abstract begrip. De één filmt zijn hele dagelijkse leven in de veronderstelling dat mensen dat leuk vinden, de ander speelt videogames en weer een ander spuit pepperspray in zijn ogen onder het mom van ‘experiment’. Wat voor een YouTuber Joy Bosz is, laten we haar graag zelf vertellen. ‘Ik ben Joy, 20 jaar, en vanaf mijn elfde maak ik al YouTube-video’s op mijn kanaal BeautyNezz. Ik maak video’s over beauty, fashion, reizen en lifestyle. Eigenlijk over alles wat mij bezighoudt in het dagelijks leven!”

Het nichtje van Peter Bosz is de eigenaar van BeautyNezz
© Instagram: @Joybosz

Ze heeft inmiddels al circa vierhonderd video’s op haar kanaal staan en daarmee heeft Joy het duizelingwekkende aantal van 562.000 abonnees op haar naam staan. Daarnaast heeft ze ook nog eens ruim een half miljoen volgers op Instagram. Verder probeert ze ook van alles. Joy speelde onlangs in een muziekvideoclip, produceert een eigen podcast en probeert ook op TikTok een fanbase op te bouwen. Een bezige bij dus. En tot slot nog een positief nieuwtje: het lijkt erop dat ze nog vrijgezel is!

Joy Bosz heeft een eigen YouTube-kanaal
© Instagram: @Joybosz
De nicht van Peter Bosz is een influencer
© Instagram: @Joybosz
Joy Bosz is familie van Peter Bosz
© Instagram: @Joybosz
Joy Bosz is de nicht van Sonny, Gino en Bo Bosz
© Instagram: @Joybosz

ook interessant

RKC Waalwijk doet er alles aan om de aandacht van het belabberde voetbal af te leiden. Vergaarde de...

Het gaat allesbehalve lekker met Feyenoord, dat afgelopen week de vijfde nederlaag op rij incasseerde. Voetbal International stelt...

Het is een enorme rage: wie getagd wordt op Instagram, plaatst een babyfoto van zichzelf. De jongens van...

2013 loopt op zijn einde en 2014 klopt aan de deur! Voor we echt stoppen met terugblikken, zijn...

Toon Gerbrands zal na dit seizoen aftreden als algemeen directeur bij AZ. Dat heeft de Alkmaarse voetbalclub bekendgemaakt....

Gaat het dan echt gebeuren? Zal Sepp Blatter eindelijk van zijn FIFA-troon gestoten worden? Loretta Lynch, de Amerikaanse...