Search
Close this search box.
Joy Beune is de vriendin van Kjeld Nuis

Joy Beune is de piepjonge vriendin van Kjeld Nuis

Wie is momenteel de vriendin van Kjeld Nuis? Dat is een gevoelige vraag. Hoewel de laatste Winterspelen (waar Kjeld flink oogstte) maar vier jaar geleden zijn, ziet de wereld er héél anders uit voor de topschaatser. Joy Beune is nu de vriendin van Kjeld Nuis, en dat was op de vorige spelen nog iemand anders. Hoe lang de twee al bij elkaar zijn? Die vraag ligt nóg gevoeliger…

Kjeld Nuis en Joy Beune
© Instagram

Dat zit zo: Nuis maakte in januari 2019 bekend dat zijn relatie met voormalig Miss Nederland Jill de Robles voorbij was. Kort daarna gingen geruchten dat Kjeld het zou hebben aangelegd met Joy, een schaatscollega. Tussen zijn vorige relatie en zijn nieuwe zou wat ‘overlap’ zitten, al ontkende Kjeld dat in alle toonaarden tegenover Linda.

Hier vind je alle andere liefjes van onze Olympische schaatsploeg!

“Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen.”

Het is Jill’s woord tegen het zijne: de ex van de schaatser schreef op Insta dat hij haar wel degelijk heeft bedrogen. “Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Ik heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax (hun zoontje, red.). Hij is belangrijk, de escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn.”

Joy Beune, vriendin Kjeld Nuis
© Instagram

Hoe het ook zij, Kjeld (32) is nu een paar jaar samen met Joy (22) en lijkt dolgelukkig met zijn meisje. De twee schelen heel wat jaartjes, maar dat lijkt hun relatie niet te deren. “Soms liggen we met z’n tweeën helemaal in een deuk. Ook als anderen erbij zijn en zij totaal niet snappen waar wij zo om moeten lachen. Heerlijk”, vertelt een stapelverliefde Kjeld.

Ook schijnt hij helemaal niet zo stoer te zijn als hij eruit ziet, beweert Joy: “Vooral als we samen thuis zijn. Jij hebt het imago dat je een macho bent, maar thuis hou je ook gewoon van knuffelen.”

Op de aankomende Spelen zal Kjeld het in ieder geval even zonder zijn hubby moeten stellen, want Joy wist zich niet te plaatsen. Ze boekte tot nu toe alleen successen als junior, en kon verder weinig potten breken. Haar schoonheid valt meer op dan haar sportieve prestaties, want FHM riep haar in 2020 uit tot knapste Nederlandse sportvrouw. Oordeel zelf maar of je het daarmee eens bent!

© Instagram

ook interessant

Klaas-Jan Huntelaar is op de weg terug van een zware blessure en dat mag de hele wereld weten!...

De Baron 1898: grote kans dat je er wel eens een ritje in hebt gemaakt. Het is één...

Precies een week geleden brachten we jullie het pikante nieuwtje dat Anthony Martial er naast zijn kersverse gezinnetje...

De bedragen die tegenwoordig voor voetballers worden neergeteld zou je gerust bizar kunnen noemen. Vooral Real Madrid heeft...

Marco Asensio leek het zoveelste irritante juichgebaar te maken toen hij woensdag de 1-2 tegen Ajax binnentikte. Maar...

Heel Nederland was verbijsterd door de dramatische race van Sven Kramer, maar zelf leek de schaatser er vrede...