Search
Close this search box.
Joy Beune is de vriendin van Kjeld Nuis

Joy Beune is de piepjonge vriendin van Kjeld Nuis

Wie is momenteel de vriendin van Kjeld Nuis? Dat is een gevoelige vraag. Hoewel de laatste Winterspelen (waar Kjeld flink oogstte) maar vier jaar geleden zijn, ziet de wereld er héél anders uit voor de topschaatser. Joy Beune is nu de vriendin van Kjeld Nuis, en dat was op de vorige spelen nog iemand anders. Hoe lang de twee al bij elkaar zijn? Die vraag ligt nóg gevoeliger…

Kjeld Nuis en Joy Beune
© Instagram

Dat zit zo: Nuis maakte in januari 2019 bekend dat zijn relatie met voormalig Miss Nederland Jill de Robles voorbij was. Kort daarna gingen geruchten dat Kjeld het zou hebben aangelegd met Joy, een schaatscollega. Tussen zijn vorige relatie en zijn nieuwe zou wat ‘overlap’ zitten, al ontkende Kjeld dat in alle toonaarden tegenover Linda.

Hier vind je alle andere liefjes van onze Olympische schaatsploeg!

“Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen.”

Het is Jill’s woord tegen het zijne: de ex van de schaatser schreef op Insta dat hij haar wel degelijk heeft bedrogen. “Heb je wel, maar dat is oud nieuws. Ik heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax (hun zoontje, red.). Hij is belangrijk, de escapades veel minder. Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn.”

Joy Beune, vriendin Kjeld Nuis
© Instagram

Hoe het ook zij, Kjeld (32) is nu een paar jaar samen met Joy (22) en lijkt dolgelukkig met zijn meisje. De twee schelen heel wat jaartjes, maar dat lijkt hun relatie niet te deren. “Soms liggen we met z’n tweeën helemaal in een deuk. Ook als anderen erbij zijn en zij totaal niet snappen waar wij zo om moeten lachen. Heerlijk”, vertelt een stapelverliefde Kjeld.

Ook schijnt hij helemaal niet zo stoer te zijn als hij eruit ziet, beweert Joy: “Vooral als we samen thuis zijn. Jij hebt het imago dat je een macho bent, maar thuis hou je ook gewoon van knuffelen.”

Op de aankomende Spelen zal Kjeld het in ieder geval even zonder zijn hubby moeten stellen, want Joy wist zich niet te plaatsen. Ze boekte tot nu toe alleen successen als junior, en kon verder weinig potten breken. Haar schoonheid valt meer op dan haar sportieve prestaties, want FHM riep haar in 2020 uit tot knapste Nederlandse sportvrouw. Oordeel zelf maar of je het daarmee eens bent!

© Instagram

ook interessant

Ze weten er elk jaar weer een spektakel van te maken, de makers van de FIFA-reeks van EA...

De onfortuinlijke Erik Pieters traint weer met de selectie van PSV mee. Na een revalidatieprocedure van meer dan...

Een foutje van de Fransen op het wedstrijdvlaggetje die de aanvoerders uitgereikt kregen voorafgaand aan de wedstrijd. Op...

Björn Kuipers floot zaterdag uitstekend in de Champions League, maar zet zijn eigen succes toch achter dat van...

Het gaat er wel eens hard aan toe op het veld, maar als je als voetballer zelfs je...

Tuurlijk, Lieke Martens is populair, maar laten we het vandaag eens hebben over een andere blikvanger van het...