Search
Close this search box.
Jos Verstappen alweer gedumpt door modellenvriendinnetje

Jos Verstappen alweer gedumpt door modellenvriendinnetje

Waar het op de dames aankomt, is Jos Verstappen net zo wispelturig als zijn zoon Max. Wisten we twee maandjes geleden te melden dat Jos nieuw liefdesgeluk had gevonden, nu blijkt het alweer uit tussen de oud-coureur en zijn Braziliaanse pitspoes.

“On my way finding new luck”, schrijft Jos sentimenteel op Instagram. Alle foto’s van zijn ex zijn verwijderd van zijn account. Hetzelfde is gebeurd op de account van de ex in kwestie, Amanda Sodré.

Sodré en Verstappen vonden elkaar bij een race van Max in Brazilië. De dame was daar het bordenmeisje van zijn zoon. De gezamenlijke foto’s van het tweetal verschenen niet lang daarna.

Sodré is een model en vliegt met Red Bull de wereld over om Max te volgen. Na de breuk met Jos zou dat wel eens een ongemakkelijk gebeuren kunnen worden.

Verrassend is het in ieder geval niet dat Verstappen een relatie verbreekt: hij trouwde al twee keer. Uit het huwelijk met de Belgische kartcoureur Sophie Kumpen (van wie hij in 2008 scheidde) werd Max geboren.

ook interessant

Frankrijk zal het tijdens het WK moeten doen zonder sterspeler Franck Ribery. Een flinke domper voor de Franse...

Juventus wil Xabi Alonso als vervanger voor Andrea Pirlo, als de Italiaan zijn aflopende contract niet verlengt. Dat...

Filippo Inzaghi kun je kennen als de man die Ajax in 2003 uit de Champions League knikkerde. De...

Radamel Falcao deed in het clubblad van Man United een bizarre onthulling, die Engeland op zijn grondvesten zal...

Elke beroemdheid heeft tegenwoordig zijn eigen kledinglijn, moet voormalig Newcastle United-spits Tino Asprilla gedacht hebben. Hij gooide het...

Voor wie het gemist heeft: Niki Terpstra won vrijdag op indrukwekkende wijze de voorjaarsklassieker E3 Harelbeke. En Niki...