Search
Close this search box.
Jos Verstappen alweer gedumpt door modellenvriendinnetje

Jos Verstappen alweer gedumpt door modellenvriendinnetje

Waar het op de dames aankomt, is Jos Verstappen net zo wispelturig als zijn zoon Max. Wisten we twee maandjes geleden te melden dat Jos nieuw liefdesgeluk had gevonden, nu blijkt het alweer uit tussen de oud-coureur en zijn Braziliaanse pitspoes.

“On my way finding new luck”, schrijft Jos sentimenteel op Instagram. Alle foto’s van zijn ex zijn verwijderd van zijn account. Hetzelfde is gebeurd op de account van de ex in kwestie, Amanda Sodré.

Sodré en Verstappen vonden elkaar bij een race van Max in Brazilië. De dame was daar het bordenmeisje van zijn zoon. De gezamenlijke foto’s van het tweetal verschenen niet lang daarna.

Sodré is een model en vliegt met Red Bull de wereld over om Max te volgen. Na de breuk met Jos zou dat wel eens een ongemakkelijk gebeuren kunnen worden.

Verrassend is het in ieder geval niet dat Verstappen een relatie verbreekt: hij trouwde al twee keer. Uit het huwelijk met de Belgische kartcoureur Sophie Kumpen (van wie hij in 2008 scheidde) werd Max geboren.

ook interessant

Het Algemeen Dagblad pakt vandaag uit met een interview met Co Adriaanse, die opmerkelijke uitspraken absoluut niet schuwt. Zo zegt de...

Arsène Wenger is dik in de 60, maar dat weerhoudt hem er niet van lekker mee te doen...

Nederland en Brazilië lijken gigantisch op elkaar. Alles is hetzelfde, maar dan net anders. Op één punt moeten...

Het is bekend dat Pierre van Hooijdonk en Robin van Persie het in hun tijd bij Feyenoord regelmatig...

Zoals we al eerder meldden, liet EA Sports fans bepalen wie er op de cover van FIFA 16 terechtkomt. Naast het...

Het is dikke mik tussen Rafael van der Vaart en handbalster Estavana Polman. Althans: als we de vele...