Search
Close this search box.
Jos Verstappen opgepakt en niet voor het eerst

Jos Verstappen aangehouden, en dat is zeker niet voor het eerst

Het gaat Max Verstappen voor de wind, maar zijn vader Jos doet het minder lekker. De oud-coureur werd gisteravond opgepakt na een opstootje in Roermond.

Papa Verstappen was betrokken geraakt bij een vechtpartij en weigerde te vertrekken uit het café. Om die reden werd hij meegevoerd door de politie. Of de Limburger zelf ook klappen heeft uitgedeeld, is onduidelijk.

Het is zeker niet voor het eerst dat Verstappen zijn vuisten laat spreken in een woordenwisseling, zo zet De Telegraaf op een rijtje.

Jos raakte twintig jaar geleden al eens slaags met een bezoeker van zijn kartcentrum, waarop hij een jaar later een 45-jarige man een gebroken kaak, barst in zijn schedel en beschadigde oogkas bezorgde. Ook bij een kartwedstrijd in Duitsland ging hij in 2002 op de vuist.

Ook de moeder van Max, van wie Verstappen al jaren gescheiden is, heeft flink wat te stellen gehad met haar ex-man. Jos stond in 2008 voor de rechter voor stalking, maar werd vrijgesproken van mishandeling. Hij kreeg wel een contactverbod met Max’ moeder opgelegd. Ook zijn vriendin deed al eens aangifte van mishandeling, maar die aanklacht werd later ingetrokken. Een jaar later trouwden ze en kregen een dochter.

 

ook interessant

Het is hard zoeken naar de vriendin van Jürgen Locadia, want de goalgetter van PSV heeft zijn privéleven...

De Telegraaf weet het zeker: Bruno Martins Indi gaat tekenen bij FC Porto. De Portugese topclub zou de...

De VI van gisteravond was een pareltje. Schreven we eerder al dat Johan Derksen zeer te spreken is...

Barcelona heeft een nieuwe sponsordeal met Intel Inside. Dat is opzich niet zo interessant, maar wel opmerkelijk is...

En weer viel het gesprek gisteravond bij VI op Eva Jinek. “Lekker wijf”, riep Johan Derksen meteen toen...

De nationale competitie in Egypte is door zware rellen, waarin zelfs tientallen doden vielen, stilgelegd. De regering heeft...