Search
Close this search box.
Jordi Fens geteisterd door liedje Will Grigg: "Mooie reclame"

Jordi Fens geteisterd door liedje Will Grigg: “Mooie reclame”

Will Grigg is DE man op dit EK. Niet om zijn goals, maar om het liedje wat de Noord-Ierse fans voor hem zingen. Onbedoeld heeft dat ook gevolgen voor Jordi Fens.

Het liedje, ‘Will Grigg’s on fire, your defence is terrified!’ is een hit en van de laatste woorden (your defence) heeft Jordi Fens last. De Brabander wordt door een internetfenomeen dagelijks benaderd op Facebook. Zijn naam past namelijk perfect in de tekst: ‘Will Grigg’s on fire, Jordi Fens is terrified’!

De Faceboookpagina van Fens is geplaatst op Dumpert.nl en is daar al meer dan 300.000 keer bekeken. Fens zegt bijna alleen maar positieve reacties te krijgen: “Ik heb een eigen bedrijf, Fens Bouw, dus ik vind het wel mooie reclame.”

In het begin snapte Fens de heisa niet, totdat het kwartje viel met ‘your defence’ uit het liedje over de Noord-Ierse spits. Fan van de spits of het Noord-Ierse elftal is Fens niet geworden. “Dat is het mooie, ik hou helemaal niet van voetbal!”, reageert Fens in gesprek met BN De Stem.

ook interessant

RKC Waalwijk grijpt naar rigoureuze methodes om wat meer publiek naar het stadion te krijgen. De Brabantse club...

Jeffrey Leiwakabessy wordt vandaag 35 jaar, maar zit nog altijd bij de selectie van NEC. Uit een pijnlijke...

Ajax heeft vanavond een historische overwinning behaald door Barcelona met 2-1 te verslaan! In de eerste helft speelde...

Het was een geweldig doelpunt van Pierre Wébo, in het duel met Japan. Hij moet dit echter wellicht...

Uiteraard ging het weer niet over voetbal in de VI van gisteravond. Het gesprek kwam al snel op...

Als San Marino bij je op bezoekt komt in de kwalificatie, weet je dat je je voor kan...