Search
Close this search box.
Jordi Fens geteisterd door liedje Will Grigg: "Mooie reclame"

Jordi Fens geteisterd door liedje Will Grigg: “Mooie reclame”

Will Grigg is DE man op dit EK. Niet om zijn goals, maar om het liedje wat de Noord-Ierse fans voor hem zingen. Onbedoeld heeft dat ook gevolgen voor Jordi Fens.

Het liedje, ‘Will Grigg’s on fire, your defence is terrified!’ is een hit en van de laatste woorden (your defence) heeft Jordi Fens last. De Brabander wordt door een internetfenomeen dagelijks benaderd op Facebook. Zijn naam past namelijk perfect in de tekst: ‘Will Grigg’s on fire, Jordi Fens is terrified’!

De Faceboookpagina van Fens is geplaatst op Dumpert.nl en is daar al meer dan 300.000 keer bekeken. Fens zegt bijna alleen maar positieve reacties te krijgen: “Ik heb een eigen bedrijf, Fens Bouw, dus ik vind het wel mooie reclame.”

In het begin snapte Fens de heisa niet, totdat het kwartje viel met ‘your defence’ uit het liedje over de Noord-Ierse spits. Fan van de spits of het Noord-Ierse elftal is Fens niet geworden. “Dat is het mooie, ik hou helemaal niet van voetbal!”, reageert Fens in gesprek met BN De Stem.

ook interessant

Graziano Pellè heeft fans in alle kringen, zo blijkt uit een tweet van een bekende toptennisser....

Keffertjes, ze doen meestal meer kwaad dan goed. Dat blijkt maar weer uit dit vervelende verhaal. Chelsea-fan Charlie Edwards bestelde...

Emma Heesters is succesvol zangeres en heeft ook nog eens een bekende vriend. De vriend van Emma Heesters...

2014, da’s niet zo heel lang geleden. Toch? Nou, in twee jaar kan veel gebeuren. HEEL veel. In...

Onze Oranjevrouwen zijn keihard in training voor de achtste finale van het WK tegen Japan, maar Ons Oranje...

Als een voetballer zich inzet voor een goed doel, is dat altijd prijzenswaardig. Basta, onderdeel van AT5, heeft...