Search
Close this search box.
Merab Jordania

Jordania: ‘Wellicht keer ik terug bij Vitesse’

Merab Jordania, oud-eigenaar van Vitesse heeft in een interview met VI hard uitgehaald naar zijn oude club. De voormalige eigenaar zegt een terugkeer naar de Arnhemse club echter niet uit te sluiten.

“Of ik daadwerkelijk terugkeer? Er zijn altijd gesprekken. Als ik een mogelijkheid vind om terug te keren dan zal ik dat zeker niet laten. Alleen lukt dat niet met de mensen die er nu al zitten. Dan zal dan via een andere weg moeten gebeuren. Welke weg dat is? Dat zullen we wel zien. Ze zijn niet zomaar van me af’, aldus de oud-eigenaar van VItesse.

Jordania gaat volgende week met de KNVB spreken over de invloed van Chelsea bij Vitesse. “Zij willen precies weten hoe het zit. Ik zie het als mijn taak om de KNVB te vertellen wat er zich bij Vitesse allemaal afspeelt.”

Ook is Jordania nog altijd niet te spreken over de transfer van Marco van Ginkel naar Chelsea. “Wolfsburg wilde vorig jaar zomer vijftien miljoen euro betalen voor Van Ginkel. Hij ging uiteindelijk naar Chelsea. Het voelde alsof ik een speler weggaf. Zo van: hier heb je Marco, neem hem maar mee en bedenk zelf een leuk prijsje. Dat had weinig met onderhandelen te maken.”

ook interessant

Kevin De Bruyne gaat lekker. Zo lekker, dat hij als grote kanshebber voor de Gouden Bal wordt genoemd....

Deze goal vergeet je niet snel meer, wat een doelpunt:

...

Een werkelijk schitterend doelpunt in de Duitse Bundesliga dit weekend. Naldo, speler van VFL Wolfsburg bracht zijn team...

Knappe vrouwen lopen er genoeg rond op deze aardbol. Maar zelfs in die categorie heb je nog hoog-...

Het is weer Oktoberfest in Duitsland en je weet wat dat betekent: prachtige dames in té krappe jurkjes!...

Het wil nog niet echt vlotten met de nieuwe voetbalshow van Jan van Halst en Toine van Peperstraten....