Search
Close this search box.
Jonge wielrenner van zijn fiets geschoten

Bizar: jonge wielrenner tijdens training van zijn fiets geschoten

We weten al langer dat er het een en ander mis is in Frankrijk, maar dit is wel een heel bizar incident. De jonge wielrenner Clément Delcros werd dinsdag vanuit het niets neergeschoten toen hij aan het trainen was.

Delcros reed nietsvermoedend nabij Toulouse, toen een auto hem tegemoet kwam rijden. “Ik hoorde plots een harde knal en dacht eerst dat iemand uit die wagen een steentje naar mij had gegooid”, vertelt hij aan het medium DirectVelo. “In elk geval: ik bloedde hevig aan mijn schouder. Gelukkig was ik in de buurt van het ziekenhuis van Rangueil, waar ik naartoe reed. Daar vertelden de artsen me dat er een kogel van een klein kaliber in mijn schouder zat.”

De 18-jarige Fransman moest overgebracht worden naar een ander ziekenhuis, maar de kogel heeft gelukkig geen ernstig letsel toegebracht. Delcros snapt er helemaal niets van. “Ik heb met niemand ruzie, dus waarom schiet er dan iemand zonder reden op mij? Er zijn echt idioten op deze wereld.”

Delcros is nu aan revalideren, maar niet bang om binnenkort weer op de fiets te stappen. “Het zal me vast geen tweede keer overkomen. Ik kijk uit naar de toekomst”, laat hij vastberaden weten.

De dader zal waarschijnlijk nooit gepakt worden: de jongeling heeft niet gezien wie er in de auto zat en kan ook niet zeggen welk merk het voertuig had.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1917602901797927&id=100006447061957

ook interessant

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt aan het getoeter in de straat: Turkije plaatste zich gisteravond rechtstreeks voor het...

Gareth Bale lijkt na een moeilijke tijd bij Real Madrid iets beter te draaien bij de Koninklijke. De...

We weten natuurlijk allemaal dat Danny Blind een zoon heeft, maar wist je dat de impopulaire bondscoach meer...

Danny Blind is als bondscoach allesbehalve een succes, maar de vraag is of er momenteel een betere optie...

Diego Costa is naar eigen zeggen op tijd fit voor de wedstrijd tegen Nederland. Slecht nieuws voor het...

Zinedine Zidane en Javier Zanetti mochten gisteren aantreden voor de legende-teams van respectievelijk Real Madrid en Internazionale. De...