Search
Close this search box.
De Jong misdraagt zich tegenover eigen fans

De Jong misdraagt zich tegenover eigen fans

De hele spelersgroep van PSV moest het na de beschamende 3-1 nederlaag tegen Sparta in de KNVB-beker ontgelden bij de meegereisde fans, maar met name Luuk de Jong heeft het ernstig verbruid.

PSV’s aanvoerder zou na afloop een wegwerpgebaar hebben gemaakt naar de ontevreden supporters. Niet zo chique, want die mensen waren vanuit Eindhoven naar Rotterdam afgereisd om het teleurstellende duel bij te wonen.

“Nadat je zaterdag fluitende supporters geen echte supporters noemde, vond je het nodig een wegwerp gebaar te maken richting het uitvak”, laat supportersgroep Vak T weten op Facebook. “Je hoort je kapot te schamen.”

Het supportersaccount vervolgt: “Deze mensen reizen helemaal naar Rotterdam af op hun dinsdagavond en zien daar tot hun teleurstelling een team dat geen team is, zonder enige passie en zonder enige inzet.”

ook interessant

Epke Zonderland laat de rekstokken voor wat het is en stopt definitief met turnen. De kunsten die de...

Je kunt Guus Hiddink kennen van zijn successen bij PSV en Zuid-Korea, of zijn catastrofale kwalificatiecampagne met Oranje....

Het is officieel: Luis Suarez vertrekt naar Barcelona. Het bijtincident op het WK heeft zijn megatransfer dus niet...

Tom Egbers is duidelijk geen fan van zijn ex-collega Jack van Gelder. De NOS-coryfee nam na het vertrek...

Clarence Seedorf geeft alvast het goede voorbeeld aan het Nederlands elftal, door te schitteren in benefietwedstrijden. De AC...

Coach John van den Brom speelt de hoofdrol in een video met de kerstboodschap van Anderlecht. Verkleed als...