Search
Close this search box.
John van den Heuvel Wembley uitgezet

John van den Heuvel Wembley uitgezet: “Schandalige actie”

Net als het Champions League-avontuur van PSV kwam ook het Wembley-bezoek van misdaadverslaggever John van den Heuvel tot een vroeg einde. De journalist werd in de rust het stadion uitgezet.

De reden: John juichte uitbundig toen zijn cluppie op voorsprong kwam. Dat mocht kennelijk niet, omdat hij in een gemengd vak zat. Van den Heuvel, die samen met zijn zoontje in het stadion was, werd niet direct na de goal verwijderd. “Andere supporters klopten zelfs op m’n schouder om me te feliciteren”, vertelt hij aan zijn werkgever De Telegraaf.

Maar in de rust bleken een aantal stewards hem in de smiezen te hebben. “Of ik even mee wilde komen, want ze konden onze veiligheid niet garanderen. De heren hadden wel een ander veiliger vak voor ons.”

Niet dus, want John werd het stadion uitgebonjourd door acht beveiligers. “Voor ik het wist stonden we buiten. Wat een schandalige actie was dat!” Er restte hem niets anders dan de wedstrijd in de lobby van het hotel af te kijken. Dat PSV er alsnog afging tegen de Spurs, was een dubbele teleurstelling.

ook interessant

De Europa League-wedstrijd tussen AZ en het Griekse Atromitos is gestaakt vanwege een brand in de tribunes. Wat...

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zitten volgende maand tijdens het WK in Brazilië op de tribune bij Nederland-Australië,...

Het wijst er steeds meer op dat Louis van Gaal volgend seizoen geen beroep meer kan doen op...

Het gaat lekker met Virgil van Dijk bij Celtic. Al vanaf het begin van het seizoen is hij...

Samenvatting Mexico – Kameroen WK 2014: Mexico heeft in een spannend duel met 1-0 gewonnen van Kameroen. Beide...

Een wijkagent in Naarden beleefde een heel bijzondere avond gisteren tijdens Nederland – Mexico. Hij bekeek het duel...