Search
Close this search box.
John van den Heuvel Wembley uitgezet

John van den Heuvel Wembley uitgezet: “Schandalige actie”

Net als het Champions League-avontuur van PSV kwam ook het Wembley-bezoek van misdaadverslaggever John van den Heuvel tot een vroeg einde. De journalist werd in de rust het stadion uitgezet.

De reden: John juichte uitbundig toen zijn cluppie op voorsprong kwam. Dat mocht kennelijk niet, omdat hij in een gemengd vak zat. Van den Heuvel, die samen met zijn zoontje in het stadion was, werd niet direct na de goal verwijderd. “Andere supporters klopten zelfs op m’n schouder om me te feliciteren”, vertelt hij aan zijn werkgever De Telegraaf.

Maar in de rust bleken een aantal stewards hem in de smiezen te hebben. “Of ik even mee wilde komen, want ze konden onze veiligheid niet garanderen. De heren hadden wel een ander veiliger vak voor ons.”

Niet dus, want John werd het stadion uitgebonjourd door acht beveiligers. “Voor ik het wist stonden we buiten. Wat een schandalige actie was dat!” Er restte hem niets anders dan de wedstrijd in de lobby van het hotel af te kijken. Dat PSV er alsnog afging tegen de Spurs, was een dubbele teleurstelling.

ook interessant

Do we need to say more?

...

Karim Rekik zong bij de huldiging van PSV luidkeels over zichzelf en moest het al eerder ontgelden bij...

Giorgio Chiellini was dinsdag het nieuwste slachtoffer van de bijtgraagheid van Luis Suarez. Een trauma heeft de Italiaan...

Wie wel eens een gevangenisserie heeft gezien, zal weten dat ze daar niet erg gesteld zijn op pedofielen....

Een vaste rubriek van het sportblad Helden is ‘de eerste keer’. Deze week was Anouk Hoogendijk, een van...

Toby Alderweireld heeft zich nog niet in de basis gespeeld bij zijn nieuwe club Atletico Madrid, maar hij...