Search
Close this search box.
Terry's moeder breekt internet

John Terry’s moeder breekt het internet met zeer pikante video

Hier gaan we vanavond los op Koningsnacht, maar in Engeland houden ze zich bezig met hele andere zaken. De sekstape van John Terry’s MOEDER, om precies te zijn!

Een week nadat de Chelsea-icoon bekendmaakte te stoppen met voetballen, dook de pikante video van zijn ‘mama’ op. Hoewel bepaald niet bevestigd is dat de dame in kwestie – die orale seks uitoefent – daadwerkelijk Sue Terry is gaat het internet uiteraard los. De hashtag JohnTerrysMum is in de UK zelfs trending op Twitter.

De meeste discussies gaan over de echtheid van de video, en dat de beelden allesbehalve prettig zijn om naar te kijken (Sue is immers al op leeftijd). Als je al door was gescrolled naar die beelden: die gaan we hier echt niet plaatsen. Doe maar een Twitter search. Een kleine impressie:

https://twitter.com/Gavin_Lee_Butts/status/857277061894950915

ook interessant

De spelers van het Nederlands elftal genieten volop van hun welverdiende vakantie. Eerder zagen we al hoe Robin...

Een prachtig duel gisteren tussen Barcelona en Valencia. De uitslag 2-3 voor de Catalanen stond al halverwege op...

Oud-trainer van Barcelona Tito Vilanova is met spoed naar een ziekenhuis in Barcelona vervoerd. Daar zou de voormalig...

Maak even kennis met Leanna Carr, een Amerikaanse studente die deze week in Dublin op vakantie was. Veel...

De KNVB is bezig om te onderzoeken op welke wijze wearables en virtual reality de prestaties van het...

We toonden gisteravond al het schandalige fragment waarin Turkse fans de minuut stilte voor Parijs ernstig verstoorden, met...