Search
Close this search box.
John Ewbank woest om 'onsmakelijke' uitspraken Gordon

John Ewbank woest om ‘onsmakelijke’ uitspraken Gordon

Gordon heeft een biografie geschreven en wat blijkt? Bekende Nederlanders houden er dezelfde gewoontes op na als wielrenners.

Vertelde Thomas Dekker in zijn boek uit 2016 dat hij samen met een collega-fietser masturbeerde op porno, Gordon deed hetzelfde met een celebrity-collega. John Ewbank, om precies te zijn.

Het staat allemaal opgetekend in Gordon’s nieuwe biografie, die donderdag verschijnt. John Ewbank baalt stevig van de uitspraken. Bij Shownieuws zegt hij zich te distantiëren van de ‘onsmakelijke waarheden’. “Hij is als altijd het slachtoffer. Deze keer van zijn eigen fantasie”, briest de liedjesschrijver.

Gordon is zich van geen kwaad bewust, zo laat hij aan BuzzE weten: “Het is zoals het is, dit is de waarheid. Ik ben open, oprecht en eerlijk. Ik lieg niet en wil niet liegen.”

Een dag eerder zei de zanger bij Jinek dat hij niet verwachtte dat Ewbank zou ontkennen. “Het is niet zo dat we aan elkaar hebben gezeten.”

ook interessant

Zou José Mourinho Machester United-flop Memphis Depay dan tóch een tweede kans gunnen? Onze landgenoot maakt zichtbaar onderdeel uit...

Ajacied Davy Klaassen is uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De middenvelder krijgt later dit jaar de Johan...

We wijdden eerder een post aan de misvormde Ajax-spelers in PES 2016, maar als we A zeggen moeten...

Luc Castaignos is op weg naar Swansea City. FC Twente en de club uit de Premier League hebben...

Luuk de Jong wil liever nog vandaag dan morgen vertrekken bij zijn club Borussia Mönchengladbach. De aanvaller is...

Torino-aanvaller Maxi Lopez heeft een probleem na een bizarre wraakactie van zijn ex. Wanda Nara zette gisteren op Twitter...