Search
Close this search box.
Johan is voor iedereen

‘Johan is voor iedereen’

De familie van Johan Cruijf is zeer blij met alle steun na het overlijden van de legende afgelopen donderdag. De zoon van Cruijf, Jordi, sprak dinsdag op een persconferentie een paar mooie woorden hierover.

“Mijn vader wilde alles graag privé houden, maar Johan is niet alleen van ons maar van iedereen. We hopen dat zijn boodschap voortleeft”, citeert de NOS Jordi Cruijff, die dankbaar is dat de privacy van de familie gerespecteerd is. Ook het ziekenhuis waar Cruijff zijn behandeling kreeg, kreeg complimenten. “Ze zijn altijd heel positief naar mijn vader geweest. En de media hebben veel respect getoond. Iedereen wist hoever hij kon gaan.”

“Overal ter wereld waren er plechtigheden. Heel veel dank daarvoor. Mijn vader was overal ter wereld een inspiratiebron. Als hij hier zou zijn, zou hij supertrots zijn. Je komt er alleen achter als hij er niet meer is. We zijn zeer geïnspireerd door deze mensen”, aldus de zoon van Cruijff. “Barcelona, Ajax en het Nederlands elftal waren zijn drie grote liefdes. We weten dat mijn vader ook moeite had met voorzitters en directeurs, maar hij had warme contacten met iedereen. Heel veel dank voor alles.”

ook interessant

In Engeland zijn ze onder de indruk van Chana Kesselaar, de vriendin van Sven Botman. Maak kennis met...

De toptennisser Roger Federer won afgelopen weekend de Gerry Weber Open in Duitsland. Hoewel dat hem een boost...

Max Verstappen is als derde geëindigd op de Grand Prix van Groot-Britannië. De Nederlander had alleen Mercedes-coureurs Nico Rosberg...

Voetballers, ze zijn niet bang van een gokje. Veel voetballers hebben zich wel eens gewaagd aan het casino....

Het meest beruchte wapenfeit uit de Oranje-loopbaan van Nigel de Jong is misschien wel zijn karatetrap tegen Xabi...

Geïnteresseerde dames opgelet: Max Verstappen is weer op de markt. Shownieuws deed navraag bij het management van de Zweedse Mikaela...