Search
Close this search box.
Johan is voor iedereen

‘Johan is voor iedereen’

De familie van Johan Cruijf is zeer blij met alle steun na het overlijden van de legende afgelopen donderdag. De zoon van Cruijf, Jordi, sprak dinsdag op een persconferentie een paar mooie woorden hierover.

“Mijn vader wilde alles graag privé houden, maar Johan is niet alleen van ons maar van iedereen. We hopen dat zijn boodschap voortleeft”, citeert de NOS Jordi Cruijff, die dankbaar is dat de privacy van de familie gerespecteerd is. Ook het ziekenhuis waar Cruijff zijn behandeling kreeg, kreeg complimenten. “Ze zijn altijd heel positief naar mijn vader geweest. En de media hebben veel respect getoond. Iedereen wist hoever hij kon gaan.”

“Overal ter wereld waren er plechtigheden. Heel veel dank daarvoor. Mijn vader was overal ter wereld een inspiratiebron. Als hij hier zou zijn, zou hij supertrots zijn. Je komt er alleen achter als hij er niet meer is. We zijn zeer geïnspireerd door deze mensen”, aldus de zoon van Cruijff. “Barcelona, Ajax en het Nederlands elftal waren zijn drie grote liefdes. We weten dat mijn vader ook moeite had met voorzitters en directeurs, maar hij had warme contacten met iedereen. Heel veel dank voor alles.”

ook interessant

Als het aan het Duitse Mainz ligt, verlaat Gonzalo Jara de club per direct. Jara ken je misschien...

Als het aan de KNVB ligt dan is FIFA-preses Sepp Blatter bezig aan zijn laatste maanden als voorzitter...

Ronald Koeman is de nieuwe trainer van Southampton. De ex-trainer van Feyenoord heeft een contract getekend in Engeland,...

Ajax moet het volgend jaar waarschijnlijk doen zonder spits Kolbeinn Sigthorsson. De spits wil vertrekken bij de club...

Nederland als slecht voorbeeld, dat gebeurt wel vaker. In Engeland wijzen ze een keertje niet naar ons drugsbeleid,...

Eén ding is zeker: het goede voornemen van Rose Bertram was niet om in 2017 haar kleren aan...