Search
Close this search box.
Johan Derksen heeft hekel aan Van Gaal

Johan Derksen slacht Memphis

Johan Derksen kwam de afgelopen weken erg vaak in het nieuws met zijn ongezouten mening en ook vandaag is het weer raak. Dit maal heeft de presentator van Voetbal Inside geen goed woord over voor Memphis Depay.

”Net als Louis van Gaal ben ik erg teleurgesteld. Van Gaal heeft alles voor deze transfer gedaan, maar wat heeft hij in Engeland laten zien? Dat hij in dure auto’s rijdt, een mooie jas heeft en een hoed draagt. Hij gelooft in zijn eigen beroemdheid. In Nederland vinden we iemand al een held als hij de linksback voorbij kan dribbelen. Hij heeft de Engelse professionaliteit onderschat”, aldus Derksen.

memphis-verkoopt-dit-superdeluxe-pand-in-rotterdam
© Pro Shots

Ook de ‘verschrikkelijke’ verdediging van het Nederlands elftal moet het ontgelden. Een van de zeldzame factoren waarom Derksen medelijden heeft met bondscoach Blind: ”De verdediging is echt verschrikkelijk. Iedere wedstrijd weer individuele fouten waardoor je zelfs van kleine landen kan verliezen.”

Laten we hopen dat dit komende zondag niet het geval is. Dan speelt Oranje een zeer belangrijk kwalificatieduel tegen Luxemburg. Vanavond staat in de Amsterdam ArenA Nederland – België op het programma.

ook interessant

Ze leeft ervan en het is haar wéér gelukt: Kim Kardashian heeft een nieuwe rel te pakken. Het...

Aanvaller Danny Koevermans (35) is gesignaleerd in Eindhoven. De ex-aanvaller van onder meer AZ en PSV traint voorlopig...

De overstap van Vincent Vermeij naar De Graafschap betekende de grote doorbraak in het betaald voetbal voor de...

Na een onfortuinlijk verlopen wedstrijd hebben supporters altijd een paar redenen waarom het mis ging. Naast een slechte...

The Champióóóns! Het barst weer los vanavond. Ja, echt. We schrijven 11 maart toen de laatste wedstrijden in...

Suzanne Schulting kon zelf maar amper geloven dat ze vandaag een gouden plak binnensleepte op de 1.000 meter...