Search
Close this search box.
Johan maakt slaapverwekkennde NOS helemaal kapot

Johan Derksen maakt ‘slaapverwekkende’ NOS helemaal kapot

De NOS krijgt klappen uit alle hoeken. Het commentaar bij wedstrijden wordt verafschuwd, Colombianen voelen zich gediscrimineerd en nu doet ook Johan Derksen een duit in het zakje. “Als je niet kunt slapen: kijk een half uurtje naar de NOS en je snurkt vrolijk weg. Het is toch niet te geloven?”

De sigaarsnor vindt presentator Henry Schut bijzonder saai en ziet dat Hugo Borst het duidelijk niet naar zijn zin heeft. “Hugo zit daar als een soort onze lieve heer met een knotje in z’n nek”, zegt Derksen in VI Oranje blijft thuis. “Die straalt helemaal uit dat het voetbal volslagen onder zijn niveau is, maar dat hij er maar gaat zitten omdat het een paar centen oplevert.”

Ook de gasten die de NOS heeft uitgenodigd, kan de voetbalanalist niet uitstaan. “Wij hebben een redactie, tenminste op de dagen dat we er niet zijn, die alleen maar dorpsidioten binnenhalen en bij de NOS halen ze alleen maar de saaiste mensen van Nederland binnen.” Onder andere Derksen’s goede vriend Kees Jansma schuift regelmatig aan bij de concurrent op NPO.

Ondanks alle kritiek scoort Studio Rusland een stuk beter dan de rivaal op RTLDe NOS trok gisteravond 1,2 miljoen kijkers, VI Oranje blijft thuis de helft minder. Dat kan te maken hebben met het feit dat de NOS over de wedstrijdbeelden beschikt.

ook interessant

Een aantal Belgische supporters die hun team vanavond wilden aanmoedigen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales, zijn op een...

Er gaat een bizar gerucht de ronde op Twitter. Volgens John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City én...

Het Nederlands elftal-shirt van Johan Cruijff uit 1974 zorgt veertig jaar later voor een nieuwe rel. Het shirt...

De overgang van Jeffrey Bruma van Chelsea naar PSV is ineens niet meer zo zeker als het leek....

We weten al langer dan vandaag dat Memphis Depay een bijzondere auto in zijn bezit heeft: een Mercedes...

Waren er gisteravond bij Ierland – Bosnië een stel onverlaten dat de minuut stilte voor de aanslagen in...