Search
Close this search box.
Jinek wil Wilfred Genee vervangen

Jinek wil Wilfred Genee vervangen: “Eindelijk iemand met decolleté”

Als het aan talkshowhost Eva Jinek is, neemt ze het baantje van Wilfred Genee zo over. “Ik maak gehakt van de heren”, laat de bevallige presentatrice weten in de nieuwe uitgave van Voetbal Inside, het blad van de populaire voetbalshow.

Dat moest natuurlijk even besproken worden in de nieuwe uitzending van VI. “Wij kijken uit naar de komst van Jinek”, riep Johan Derksen meteen. “Eindelijk iemand tegenover me met decolleté. Daar kan toch niemand op tegen zijn?”

Als Genee daarop een foto van de dame omhoog houdt, kan de sigaarsnor een schunnige opmerking niet voor zich houden. “Zie je die geile bek?” aldus Derksen, die al eerder zijn voorliefde voor de geboren Amerikaanse liet merken.

Jep, het was weer zo’n ouderwetse vrijdagavond. De besnorde analist liet trouwens ook doorschemeren dat het wel wat beter kan met de verkopen van het tijdschrift Voetbal Inside. “Die losse verkopen moeten omhoog”, zei Johan.

BONUS: Eva Jinek over haar boobies

ook interessant

Wayne Rooney werd vorige week in een pub gesignaleerd met singer-songwriter Ed Sheeran. Daar deed de Manchester United-aanvaller ook...

De nederlaag van Arsenal op Liverpool (5-1) zaterdag heeft een fan van Liverpool het leven gekost in de...

Klaas-Jan Huntelaar hoopt aankomend weekend zijn langverwachte rentree te maken bij Schalke 04. Hij speelt uitgerekend tegen het...

Als je bij Manchester City speelt hoef je niet op een houtje te bijten. De poenerige Engelse club...

Tattoos van je favoriete voetballer, voetbalnaam geven aan je baby, het komt allemaal weleens voor. Maar deze fan...

Het nieuwe standbeeld van Cristiano Ronaldo staat erect. En dat bedoelen we net zo dubbelzinnig als het er...