Search
Close this search box.
Jinek wil Wilfred Genee vervangen

Jinek wil Wilfred Genee vervangen: “Eindelijk iemand met decolleté”

Als het aan talkshowhost Eva Jinek is, neemt ze het baantje van Wilfred Genee zo over. “Ik maak gehakt van de heren”, laat de bevallige presentatrice weten in de nieuwe uitgave van Voetbal Inside, het blad van de populaire voetbalshow.

Dat moest natuurlijk even besproken worden in de nieuwe uitzending van VI. “Wij kijken uit naar de komst van Jinek”, riep Johan Derksen meteen. “Eindelijk iemand tegenover me met decolleté. Daar kan toch niemand op tegen zijn?”

Als Genee daarop een foto van de dame omhoog houdt, kan de sigaarsnor een schunnige opmerking niet voor zich houden. “Zie je die geile bek?” aldus Derksen, die al eerder zijn voorliefde voor de geboren Amerikaanse liet merken.

Jep, het was weer zo’n ouderwetse vrijdagavond. De besnorde analist liet trouwens ook doorschemeren dat het wel wat beter kan met de verkopen van het tijdschrift Voetbal Inside. “Die losse verkopen moeten omhoog”, zei Johan.

BONUS: Eva Jinek over haar boobies

ook interessant

Ajax heeft vrijdag voor het eerst het nieuwe uittenue laten zien. De Amsterdammers zijn volgend seizoen te zien...

Hansie Hansie komt met zijn eigen WK-lied! In navolging van collega’s Johan Derksen en Wilfred Genee gaat de...

Barcelona speelt komend weekend het thuisduel tegen Getaffe in een speciaal shirt voor Tito Vilanova. De wedstrijd staat...

Nog nooit voorgekomen in de Noord-Amerikaanse competitie: een doelpunt na zes seconden. Tim Cahill (ex-Everton) was verantwoordelijk voor...

Edgar Davids had een 21 jaar jongere vriendin. En... hij heeft ook nog eens in het geheim twee...

Kenneth Vermeer ligt er tot de winterstop uit met een zware blessure en dat is voor Feyenoorders reden...