Search
Close this search box.
Janssen uitgelachen in Engeland na beschamend optreden

Janssen uitgelachen in Engeland na beschamend optreden

De transfer van Vincent Janssen naar Tottenham Hotspur begint langzaam uit te draaien op een groot drama. Bij de BBC werd de teleurstellende spits gisteravond een slechte versie van Roberto Soldado genoemd.

Dat zegt veel, want Soldado staat bekend als één van de grootste transferflops in de Spurs-geschiedenis. De Spaanse aanvaller faalde compleet in Londen.

Hetzelfde scenario dreigt voor Janssen, die het doel in de competitie nog maar één keer wist te vinden. De spits mocht gisteren in de basis beginnen in het FA Cup-duel tegen Aston Villa, maar had het vizier opnieuw niet op scherp staan. Hij werd na een uur gewisseld.

Hoewel de analisten van BBC medelijden zeiden te hebben met Janssen, droop het leedvermaak van hun gezichten af.

“De manager moest hem er wel afhalen. Zijn reputatie staat op zo’n moment ook op het spel”, aldus oud-goalgetter Alan Shearer. Na Janssen’s wissel werd er wel gescoord: Ben Davies en Heung-Min Son bepaalden de eindstand op 2-0.

ook interessant

Tim Krul is in Engeland verkozen tot Speler van de Maand november. De doelman onderscheidde zich met clean...

Hij is op dit moment dé blikvanger van de Eredivisie en ziet er nog goed uit ook. Geen...

Maradona, eat your heart out! De 21-jarige Arthur Maia van het Braziliaanse America RN begint net buiten de...

De lijst van mogelijke Ronaldo-scharrels is lang: er is bijvoorbeeld deze dame, dit mooie meisje, deze schoonheid en ook...

Jouw bioscoopbezoekje blijft voorlopig beperkt tot de thuis-cinema. Alle bioscopen zitten potdicht, dus veel films zijn uitgesteld. Op...

De bekerfinale gaat tussen FC Utrecht en Feyenoord, maar dat is bij de VARA nog niet helemaal duidelijk....