Search
Close this search box.
jan-smit-doet-duet-met-dirk-kuyt

Jan Smit doet duet met Kuyt

Als je tegenover een niet-voetbalkenner beweert dat Dirk Kuyt een volkszanger is, gelooft die dat waarschijnlijk meteen. De Katwijker heeft er nou eenmaal de looks voor.

Kuyt is dan ook een groot liefhebber van het levenslied, zo bewees hij tijdens een feestje na de bekerzege. Eén van de aanwezigen was namelijk Jan Smit, die een optreden verzorgde voor de trotse winnaars.

Jantje riep op zeker moment Kuyt naar voren, pent Metro. De Feyenoord-aanvoerder bracht samen met Smit ‘Als de morgen is gekomen’ ter gehore, waarbij Dirk’s bijdrage volgens de ochtendkrant met name bestond uit het rondzwaaien van de beker.

Een video van het optreden hebben we helaas nog niet gevonden, wel van een ander duet uit 2006. Kun je zelf een beeld schetsen.

Het feestje gaat vandaag trouwens vrolijk verder: om 12:30 vindt de huldiging van de Feyenoorders plaats op de Coolsingel.

ook interessant

Het zag er een beetje vreemd uit, de sterren van Argentinië in een klein gymzaaltje in Roemenië. Messi...

Een bizar moment van Conor McGregor vrijdagavond. De Ierse kooivechter vloog tijdens het gevecht tussen Charlie Ward en...

Weinigen kunnen zijn aanstekelijke lach weerstaan. René van der Gijp is bijna dagelijks te zien in Vandaag Inside,...

Real Madrid boekte gisteravond een belangrijke zege op FC Barcelona en Cristiano Ronaldo was weer eens de grote...

Kijk, we kunnen wel een overzicht samenstellen van mooiste sportmomenten, maar dat doen zoveel sites. En eerlijk, stiekem...

Er is veel veranderd sinds Napoli-ster Dries Mertens in het shirt van AGOVV speelde, maar zijn vriendin is...