Search
Close this search box.
Shanna is de vriendin Justin Kluivert

Mysterie ontrafeld: Shanna, de vriendin van Justin Kluivert

Toen Justin Kluivert als zeventienjarig broekie debuteerde bij Ajax, had Kluivert al een vriendin aan zijn zijde. Die relatie is inmiddels ten einde, maar de buitenspeler is opnieuw gelukkig in de liefde. Lange tijd was het een groot raadsel wie deze vrouw was, maar dat is nu ten einde. Wij stellen je voor aan Shanna, de nieuwe vriendin van Justin Kluivert.

De ex-vriendin van Justin

Justin Kluivert is een heel tijdje samen geweest met Jaimy Schippers. Maar al vrij snel nadat hij doorbrak als voetballer liep die relatie op de klippen. Justin is niet bepaald een open boek wat betreft relaties, dus heeft hij ook nooit laten weten dat het uit is gegaan. Maar Kluivert jr. had een aantal jaren geleden plotseling een grote schoonmaak gehouden op zijn Instagram-pagina en Jaimy was nergens meer te bekennen. Ook op de Instagram van de dame zelf was geen enkele foto van Justin meer te vinden.

Shanna is de nieuwe vriendin van Justin Kluivert
© Instagram: @Justinkluivert

Enkele jaren was het rustig rondom Kluivert als het gaat om zijn liefdesleven. Maar inmiddels is de aanvaller weer helemaal hoteldebotel. Op zijn Instagram-account zijn meerdere foto’s van Justin en zijn nieuwe vriendin te zien. Maar een naam noemt hij niet. Zo zijn er diverse Nederlandse media die zich afvragen hoe zijn nieuwe vlam heet. Wij zochten het uit en het blijkt om Shanna te gaan.

Justin Kluivert heeft een relatie met Shanna
© Instagram: @Justinkluivert

Helaas kunnen we niet al te veel vertellen over Shanna. Ze heeft haar Instagram-pagina vakkundig afgeschermd en is verder niet actief op sociale media. Toch is Shanna geen onbekende in de voetbalwereld. Ze heeft in het verleden namelijk ook een relatie gehad met Memphis Depay, al was dat niet van al te lange duur.

Shanna en Justin Kluivert zijn een stel
© Instagram: @Justinkluivert

Shanna is de nieuwe vriendin van Justin Kluivert

Shanna is fotomodel in het dagelijks leven en woonde in Eindhoven voordat ze Justin Kluivert leerde kennen. Het is voor deze donkerharige dame overigens al de derde keer dat ze aan het daten is met een bekende Nederlander. In 2014 kreeg Shanna een relatie met Dave Roelvink, de zoon van volkszanger Dries Roelvink. Hij was haar tegengekomen op Instagram en heeft haar een berichtje gestuurd. Zo is het balletje tussen de twee gaan rollen.

Justin Kluivert is de vriend van Shanna
© Instagram: @Justinkluivert

Later heeft ze ook nog kortstondig wat met Memphis Depay gehad, maar inmiddels is het dus dikke mik tussen Shanna en Justin Kluivert. Ze woont zelfs met hem samen in Valencia en dat leverde haar onlangs de schrik van haar leven op. Eind mei was Shanna met een vriendin samen in het huis van haar en Justin, toen ze plotseling werd overvallen. Spaanse media meldden dat er ruim 160.000 euro buit werd gemaakt en dat Shanna bij de overval lichtgewond raakte.

Justin Kluivert gaat met de ex van Memphis Depay en Dave Roelvink
© Instagram: @Justinkluivert

ook interessant

We weten natuurlijk allemaal dat Danny Blind een zoon heeft, maar wist je dat de impopulaire bondscoach meer...

Ze zijn in Engeland dolbij dat Björn Kuipers is aangewezen om Zweden – Engeland te leiden. De arbiter...

Bij de transfer van Arjen Robben in 2007 van zijn toenmalige club Chelsea naar Real Madrid is achter...

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken wil dat de beladen derby tussen de Romeinse voetbalclubs AS Roma en...

Kenneth Vermeer heeft het ongelofelijk te doen met Patrick Lodewijks, zijn gebroken keeperstrainer. De voormalig doelman van Feyenoord...

Het nieuwe seizoen van de Premier League zit er weer aan te komen. Het seizoen van 2020 /...