Search
Close this search box.

Dit is hoe Jaimie Vaes er Vroeger uit zag!

Jamie Vaes is een vrouw die de laatste jaren niet meer weg te denken is uit de Nederlandse media. Toch ziet Jamie er tegenwoordig heel anders uit dan vroeger. Ze is zeker niet vies van een beetje plastische chirurgie. Daar komt ze niet alleen openlijk voor uit, maar het is ook heel duidelijk te zien. Dit is hoe Jamie Vaes er vroeger uitzag.

Vaes gebruikte fillers en botox

Het is nu moeilijk voor te stellen, maar ooit was Jamie Vaes een doodgewoon meisje van puur natuur. Zonder overdreven rondingen, opgepompte lippen en een gezicht waar slechts met veel moeite mimiek in te ontdekken is. Maar als twintiger besloot de inmiddels 34-jarige Vaes haar lichaam plastische chirurgie te laten ondergaan. Van haar voorhoofd tot haar lippen en van haar borsten tot haar billen, alles is de afgelopen jaren flink bijgepunt.

Waarom ze dat precies doet? Dat legde ze uit bij Shownieuws. “De voornaamste reden was dat ik na een periode van veel stress behoorlijk wat kilo’s was verloren”, vertelde ze over het gebruik van fillers. “Daarmee was ik dus ook mijn vormen verloren. Op deze manier kon ik toch iets meer volume creëren zonder onder het mes te gaan. Het resultaat is natuurlijk en mooi geworden. Precies waarop ik had gehoopt.”

Het laten zetten van fillers is een duur grapje. Jamie vertelde dat alleen de fillers in haar billen al 7500 euro kostten. Maar dat is dan weer het positieve van een bekende Nederlander zijn. Ze deed op haar sociale media een shoutout naar de partij die haar billen heeft opgevuld en kreeg de behandeling dus gratis. Mooie deal hoor.

Zo zag Jamie Vaes er vroeger uit

Inmiddels kennen we Jamie alleen maar als opgespoten barbiepopje, maar er was een periode dat ze er nog heel natuurlijk uitzag. Daarom bij deze de reden dat je dit artikel hebt aangeklikt: zo zag Jamie Vaes er vroeger uit.

Zo zag Jamie eruit als kind:
Zo zag Jamie Vaes er vroeger uit Jamie Vaes als kind

Zo zag Jamie Vaes eruit als tiener:

Jamie Vaes als tiener

Jaimie-Vaes-vroeger.jpg

Dit is Jamie Vaes op 24-jarige leeftijd:
Jamie Vaes als twintiger

Jamie Vaes nu

Vooral ten opzichte van de oudere foto’s is Jamie tegenwoordig moeilijk herkenbaar. Jarenlang was ze druk bezig met het ‘optimaliseren’ van haar lichaam met ingrepen, botox en fillers. Maar inmiddels is Jamie erachter dat dat ook niet alles is. Naar eigen zeggen probeert ze haar lichaam nu op een andere manier mooier te maken.

“De fillers die ik vroeger in mijn lippen had, hoeven van mij niet meer”, schreef ze in haar column in Grazia. “Die heb ik dan ook laten verwijderen.” Jamie schrijft dat ze nu vooral bezig is met een gezonde levensstijl. Bijvoorbeeld door veel groente en fruit te eten, veel water te drinken en naar de sportschool te gaan. En in plaats van fillers en botox doet ze nu aan meer natuurlijke schoonheidsbehandelingen.

“Ik neem bijvoorbeeld elke week een bindweefselmassage en ben daarnaast veel bezig met infrarood- en lichttherapieën voor mijn huid. Voorheen wilde ik voldoen aan een schoonheidsideaal en daar ben ik nu mee gestopt. Mijn gezicht werd ploffig door de fillers. Maar de fillers in mijn billen zitten er nog wel in. Ik hoef geen grote, ordinaire bil, maar als je ergens niet helemaal happy mee bent, vind ik het geen probleem om de natuur een handje te helpen.”

Wie is Jamie Vaes?

Jamie werd geboren op 20 maart 1989 in Den Haag. Haar grote doorbraak kwam toen ze een relatie kreeg met rapper Lil’ Kleine. Samen werden ze een van de meest besproken koppels in Nederland. Vandaag de dag is Jamie Vaes een gevestigde naam in de mode- en entertainmentindustrie. Haar Instagram-account, waar ze regelmatig updates deelt over haar leven en werk, heeft een grote schare volgers: meer dan 350.000.

ook interessant

Het was afgelopen weekend een drukte van belang op de gay pride in Amsterdam, waar zoals gewoonlijk ook...

De Premier League gaat vandaag weer van start, volgens velen de mooiste competitie ter wereld. Deze promo maakt...

Het is hartje winter, maar die memo heeft Puck Moonen niet gekregen. De mooiste wielrenster van Nederland traint...

Grote afwezige bij Marokko – Nederland was uiteraard Hakim Ziyech. De Ajacied bedankte voor het Marokkaanse elftal na...

Ooit maakte Pauline Wingelaar naam in Nederland met haar deelname aan het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes, maar inmiddels...

Alexis Sanchez werd een paar weken geleden keihard gedumpt en lijkt troost te zoeken in alleraardigst pianospel. Dit...