Search
Close this search box.
Afshin-Momadi-2.jpg

Dit is de Vriend van Jaimie Vaes!

Jaimie Vaes heeft enkele turbulente jaren op liefdesgebied achter de rug. De 34-jarige Haagse werd in één klap bekend in Nederland door haar verhouding met Lil Kleine. Maar wat is de relatiestatus van Jaimie Vaes op dit moment? Nou, ze is vrijgezel!

Relatie met Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil Kleine hadden een relatie van 2017 tot 2022, wat betekent dat ze ongeveer vijf jaar samen waren. In het begin leek het koppel zeer gelukkig met elkaar. Gedurende deze periode kregen ze ook een zoon, Lío Zion, en hun relatie stond vaak in de schijnwerpers. Dat sloeg echter op een gegeven moment om van een positieve showbizzrelatie naar een zeer negatieve relatie met veel openlijk moddergooien.

De vriend van Jaimie Vaes

Een van de meest schokkende momenten in hun relatie kwam in mei 2021, toen Lil Kleine werd gearresteerd op verdenking van mishandeling van Jaimie op Ibiza. Jaimie verklaarde dat ze tijdens een ruzie werd geslagen en aan haar haren werd getrokken. Dit incident bracht veel aandacht en leidde tot verontwaardiging en discussies over huiselijk geweld.

Lil Kleine is de ex-vriend van Jaimie Vaes

In een interview met Robbert Rodenburg in juni 2022 deelde Jaimie meer details over de mishandeling en hoe ze deze traumatische ervaring heeft doorstaan. “Het was een nachtmerrie”, zei ze, beschrijvend hoe het incident haar emotioneel en fysiek beïnvloedde. Ze benadrukte de angst en onzekerheid die ze voelde en gaf aan dat het vaker gebeurde. “Mijn telefoon staat vol met foto’s van een bebloed gezicht.”

Mishandeling

De reacties op het incident waren fel en breed uitgemeten in de media. Veel mensen uitten hun steun voor Jaimie en veroordeelden het gedrag van Lil’ Kleine. Ondanks de publieke druk en juridische complicaties, duurde het enige tijd voordat de relatie definitief werd beëindigd.

In februari 2022 leidde een tweede incident waarbij Lil Kleine opnieuw werd beschuldigd van geweld tegen Jaimie, uiteindelijk tot hun definitieve breuk. Deze keer werd hij gearresteerd in Amsterdam na een fysiek conflict met Jaimie waarbij hij haar hoofd tussen een autodeur klemde. Dit brute incident werd vastgelegd op beveiligingscamera’s en leidde tot verdere publieke verontwaardiging en juridische stappen.

Jaimie Vaes had een relatie met Lil Kleine en Afshin Momadi

Na de definitieve breuk met Lil’ Kleine begon Jaimie aan een proces van verwerking. In interviews sprak ze openlijk over haar ervaringen en de impact van de mishandeling op haar leven. “Ik moest mezelf opnieuw opbouwen”, zei ze in een gesprek met RTL Boulevard.

Lil Kleine’s reactie op de beschuldigingen was aanvankelijk ontkennend. Hij beweerde dat de situaties uit hun context waren gehaald en probeerde zijn naam te zuiveren. Echter, de bewijslast en de publieke verontwaardiging maakten het moeilijk voor hem om zijn imago te herstellen. Zijn carrière ondervond ook een grote klap, met verschillende optredens en samenwerkingen die werden geannuleerd. Later trok Jaimie haar verklaring in en werd Lil Kleine dus vrijgesproken.

Afshin Momadi nieuwe vriend

Na de breuk met Lil Kleine zocht Jamie Vaes troost bij een vriend. Dat leidde uiteindelijk zelfs tot een relatie met Afshin Momadi. Afshin leeft als een superster, omgeven door een vleugje mysterie. Vanaf jonge leeftijd had Afshin een passie voor muziek, wat hem uiteindelijk leidde naar een succesvolle carrière als dj.

Hij treedt wereldwijd op en bezit huizen in Berlijn, Barcelona en Ibiza. Zijn grootste hits hebben miljoenen streams verzameld op platforms zoals Spotify. Afshin’s optredens hebben hem naar steden als Parijs, Milaan, Tulum en Mexico-Stad gebracht. Naast muziek heeft Afshin een grote interesse in mode. Hij heeft geïnvesteerd in bekende modemerken zoals Pigalle Paris en Boris Bidjan Saberi en is medeoprichter van het kledingmerk 9N1M SENSE. Met meer dan 170.000 volgers op Instagram is hij ook een invloedrijke figuur op sociale media.

Afshin Momadi kreeg extra bekendheid in Nederland door zijn relatie met Jaimie Vaes. Jaimie vertelde aan RTL Boulevard: “Wij kennen elkaar al heel lang, ik denk al een jaartje of twaalf. Hij is altijd een heel goede vriend van mij geweest.” Hun relatie duurde echter slechts acht maanden, waarna ze als goede vrienden uit elkaar gingen.

afshinmomadi.jpg

Relatiestatus Jaimie Vaes

Inmiddels is Jaimie Vaes weer vrijgezel. Al gingen er even geruchten dat ze weer zou zijn teruggekeerd bij haar ex-vriend Lil Kleine. De twee waren namelijk samen op vakantie naar Dubai gespot. Dat bleek later te kloppen, maar vooral om hun zoon een plezier te doen. Sprake van een hernieuwde relatie is er zeker niet.

 

ook interessant

Paparazzi die constant op de loer liggen en zelfs de auto volgen als ze weggaat met de kinderen,...

Erik Pieters, we horen niet zoveel meer van ‘m sinds die van PSV naar Stoke City verkaste. Tot...

Rotterdam stond een week lang onder hoogspanning, maar uiteindelijk heeft Feyenoord dan tóch die felbegeerde landstitel. Karim El...

De transfermarkt is weer open en dus zijn de Nederlands clubs weer hard op zoek naar een nuttige...

Onderstaande, Poolse equivalent van Helene Hendriks wilde niet zomaar een simpel interview met een motorcrosser doen, maar had...

José Mourinho had deze week een aanvaring met zijn teamarts Eva Carneiro en besloot haar weg te sturen....