Search
Close this search box.

Jaimie Vaes in de Playboy en haar meest Naakte Foto’s

Ze is zelf de eerste die toegeeft dat ze niet vies is van een beetje plastische chirurgie en haar gezicht ziet er niet bepaald natuurlijk meer uit, toch heeft Jamie Vaes een prachtig lichaam. Niet voor niets dat Jamie gevraagd is om naakt in de Playboy te poseren. In dit artikel vind je de meest naakte foto’s van Jamie Vaes (34), inclusief die uit de Playboy.

Jaimie Vaes, geboren op 17 augustus 1989, is een Nederlandse mediapersoonlijkheid en modeontwerper. Bekendheid kreeg ze vooral door haar relatie met rapper Lil’ Kleine (Jorik Scholten). Jaimie groeide op in Den Haag. Ze volgde een opleiding aan het ROC Mondriaan en behaalde een diploma in mode en styling. Al snel begon ze een carrière als modeontwerper. Haar oog voor stijl en mode leidde tot samenwerkingen met diverse merken en een prominente rol in de mode-industrie.

De meest naakte foto’s van Jamie Vaes

We sluiten het artikel af met de meest naakte foto’s van Jamie Vaes. Die vind je als je de twee gecensureerde posts aanklikt. Anders hebben we daaronder ook nog wat foto’s die nog wat aan de verbeelding overlaten.

Jamie Vaes in binkini Jamie Vaes naakt

Jamie Vaes in de Playboy

Jamie-Vaes-half-naakt-7.jpg
Jamie-Vaes-half-naakt-6.jpg
Jamie-Vaes-half-naakt-5.jpg
Jamie-Vaes-half-naakt-4.jpg
Jamie-Vaes-half-naakt-3.jpg
Jamie-Vaes-half-naakt-2.jpg
Jamie-Vaes-half-naakt-1.jpg
Jamie-Vaes-half-naakt.jpg

Jamie Vaes in de Playboy

Medio 2023 werd bekend dat Jamie Vaes ervoor had gekozen om naakt in de Playboy te gaan staan. Dat was bijzonder, want al tien jaar lang had er geen BN’er naakt voor het blad geposeerd. Ze was op zestien pagina’s van het blad te zien. Waarom ze daaraan mee wilde werken? “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan.”

“Het is voor mij een mijlpaal”, vervolgt Vaes. “Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.”

Jamie wilde de fotoshoot dan ook al veel eerder doen, maar dat liet haar ex-vriend Lil Kleine niet toe. “Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten.”

Relatie met Lil’ Kleine

Jaimie’s relatie met Lil’ Kleine was tumultueus en vaak in de media. Samen kregen ze een zoon, genaamd Lío Zion. De relatie werd gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten, en eindigde uiteindelijk in een zeer publieke en pijnlijke breuk. In een interview met Robbert Rodenburg vertelde Jaimie openhartig over de moeilijke periode na de breuk. Ze beschreef hoe ze zich door de nasleep van de relatie heeft geworsteld en hoe ze nu eindelijk rust heeft gevonden. “Tijd heelt oprecht alle wonden”, zei ze.

Jamie werd door haar ex-vriend mishandeld. “Mij met een bebloed gezicht, daar staat mijn telefoon vol van. Het aantal mishandelingen is niet op vier handen te tellen.” Daardoor volgde een scala aan rechtszaken en aangiftes. “Als mijn ex vreemdging, of wat had gedaan, werd hij boos op mij, waarna ik sorry zei voor het vragen ernaar. Zo erg was ik in de war.”

Plastische chirurgie

Jaimie heeft altijd openlijk gesproken over haar keuzes omtrent plastische chirurgie. Ze is een voorstander van eerlijkheid en transparantie over dit onderwerp en moedigt anderen aan om ook eerlijk te zijn over hun keuzes. Ze erkende later dat ze te veel wilde lijken op het schoonheidsideaal dat wordt geschetst op sociale media en liet bijvoorbeeld de fillers uit haar lippen verwijderen. Tegenwoordig probeert ze op een meer natuurlijke manier een goed lichaam te krijgen, door veel te sporten en gezond te eten.

ook interessant

De Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers is door de Europese voetbalbond UEFA aangewezen als scheidsrechter voor de finale van...

Een jonge Wimbledon-fan dacht even de gelukkige eigenaar te zijn van Jack Sock’s (gebruikte) handdoek, tot een oude...

Studio Voetbal krijgt vaker de kritiek nogal Ajax-minded te zijn, maar nooit was dat zo duidelijk zichtbaar als...

Geen tijd gehad om Goals and Glamour deze week te volgen? Geen probleem: we gaan in sneltreinvaart door...

Hij doet nog twee kwalificatiewedstrijden van Oranje, maar dan scheiden Jack van Gelder en de NPO écht wegen....

Afgelopen dinsdag werd Zweden-21 Europees kampioen door Portugal na strafschoppen te verslaan. Na afloop gingen alle spelers op...