Search
Close this search box.
Dochters Frank de Boer

Romy, Jackie, Beau: welke dochter van Frank de Boer is het knapst?

Zijn trainerscarrière zit in het slop, maar gelukkig zijn er genoeg dingen wél gelukt de afgelopen jaren. Die hebben alleen weinig met voetbal te maken.

Dit zijn de drie dochters van Frank de Boer:

Frank de Boer is al jaren gelukkig getrouwd met Helen de Boer. Dan zie je direct waar de knappe gezichtje van hun dochters vandaan komen. En Helen is zeker geen ‘successupporter’, want het is zijn jeugdliefde. Ooit ontmoetten zij elkaar op de camping, waar ze nog steeds elk jaar heen gaan. Ook dochters Romy, Jackie en Beau de Boer zijn er regelmatig te vinden.

Frank de Boer en zijn dochters Romy, Jackie en Beau de Boer
© Instagram: @Fdeboerofficial

Eerste dochter Frank de Boer: Romy

De eerste keer dat Helen beviel, kwam Romy ter aarde. Dat is inmiddels al ruim 25 jaar geleden. Romy heeft één grote passie in het leven: fashion. Romy de Boer combineert die passie ook nog eens met een ondernemersgeest, want ze heeft namelijk twee bedrijven op haar naam staan. De dochter van Frank de Boer heeft een eigen sieradenwebshop en een fashion- en interieurzaak in Amsterdam. Mocht je op slag verliefd zijn, hebben we een treurige mededeling. Romy heeft haar hart namelijk al verpand aan scheidsrechter Joey Kooy, en de twee kregen onlangs een kindje.

Romy de Boer, dochter van Frank de Boer
© Instagram: @Romyydb
Frank de Boer is de vader van Romy de Boer, vriendin van Joey Kooy
© Instagram: @Romyydb

Dochter nummer twee van Frank de Boer: Jackie

Jackie de Boer is twee jaar jonger dan haar zus Romy en is nog wat zoekende. Jackie besloot om haar studie in Greenwich te volgen en heeft inmiddels haar Bachelor in Advertising and Digital Marketing Communications op zak. Tegenwoordig werkt Jackie als Social Media Specialist voor Wannahaves, een fashionwebsite. Daarnaast is Jackie de Boer veel actief op Instagram, waar ze met haar 25.000 volgers ook geld verdient als influencer. Jackie heeft op dit moment geen relatie.

Frank de Boer is de vader van Jackie de Boer
© Instagram: @Jackiedeboer
Jackie de Boer dochter Frank de Boer
© Instagram

Jongste dochter van Frank is Beau de Boer

Drie jaar na de geboorte van Jackie, zag ook Beau de Boer haar eerste levenslicht. Beau lijkt veel meer op haar ouders van haar zussen. Beau de Boer speelt namelijk handbal op hoog niveau, net als haar moeder ooit deed. Sinds enige tijd staat handbal wel op een lager pitje, want ze heeft iets anders aan haar hoofd. Beau (23) heeft namelijk een relatie met kersverse Feyenoorder Calvin Stengs en kreeg onlangs een kleine!

Beau de Boer, dochter van Frank de Boer en vriendin van Calvin Stengs
© Instagram: @Beaudeboer

Zo is Frank de Boer dus opa van zijn jongste dochter. Beau de Boer heeft een huis is Amsterdam, of ze nu met Calvin naar Rotterdam verhuist is onduidelijk.

Frank de Boer is de vader van Beau de Boer, die een relatie heeft met Calvin Stengs
© Instagram: @Beaudeboer

ook interessant

De nationale beker, het kampioenschap en de Champions League: Franck Ribéry won met Bayern een wagonlading prijzen afgelopen...

Het zal voor velen nog even moeilijk te bevatten zijn, maar Johan Cruijff is overleden. De legendarische nummer...

Duits international Bastian Schweinsteiger zal direct na afloop van het EK voetbal in Frankrijk in het huwelijksbootje stappen....

Enkele diehard-fans van PSV hebben een filmpje gemaakt waarin zij oproepen om volledig achter de ploeg te gaan...

Het aankomende huwelijk van Sylvie Meis met een Arabische rijkaard levert haar ook de nodige probleempjes op. Sylvie’s...

De Rode Duivels blijven het goed doen onder de Nederlandse voetbalfans. Zo’n drie miljoen mensen keken de wedstrijd...