Search
Close this search box.
johan-cruijff-jack-van-gelder-sbs6

‘Jack van Gelder en Cruijff naar SBS6’

SBS6 heeft met de uitzendrechten van de Champions League een mooie troef in handen. Maar laten we eerlijk zijn: met slechts  Hans Kraay jr. binnen de gelederen win je de oorlog niet.

En dus werkt de campingzender aan een veelzijdig presentatieteam. SBS maakte vandaag bekend Ronald de Boer te hebben aangetrokken en de directeur van Sanoma (eigenaar van de zender) noemt de komst van Jack van Gelder tevens kansrijk.

Dat zou nogal een aardverschuiving in de tv-wereld betekenen, want wij kunnen Jack’s glimmende knikker niet los zien van die NOS-desk.

Nu de presentator echter zijn pensioenleeftijd nadert, vreest hij voor zijn plekje bij de staatsomroep. Dat blijkt maar weer uit het nieuws dat hij gesolliciteerd heeft naar een baantje bij het Nederlands elftal. Een overstap naar de commerciëlen zou dus helemaal niet zo gek zijn.

Sanoma wekt volgens het AD bovendien de indruk dat er ook gewerkt wordt aan niemand minder dan Johan Cruijff als analist.

ook interessant

Vond je het al schandalig dat Diego Maradona een liefdadigheidswedstrijd in Limburg aan zich voorbij liet gaan? Wacht maar tot...

Nick Marsman ken je misschien van zijn tijd bij FC Twente en Utrecht, maar tegenwoordig zit de goalie...

Hoewel Robin van Persie niet meer de stervoetballer van weleer is, blijft de Fenerbahce-spits zelfs in Noorwegen een prooi...

Een scheidsrechter in het oliestaatje Koeweit raakte even volledige de weg kwijt. De wedstrijd tussen Al Naser en...

AZ Alkmaar heeft donderdagavond de KNVB-beker gewonnen. De club uit Alkmaar was in de finale met 2-1 te...

Hij verschijnt wekelijks voor de camera, maar de vrouw van Dusan Tadic is een goed bewaard geheim. We...