Search
Close this search box.
johan-cruijff-jack-van-gelder-sbs6

‘Jack van Gelder en Cruijff naar SBS6’

SBS6 heeft met de uitzendrechten van de Champions League een mooie troef in handen. Maar laten we eerlijk zijn: met slechts  Hans Kraay jr. binnen de gelederen win je de oorlog niet.

En dus werkt de campingzender aan een veelzijdig presentatieteam. SBS maakte vandaag bekend Ronald de Boer te hebben aangetrokken en de directeur van Sanoma (eigenaar van de zender) noemt de komst van Jack van Gelder tevens kansrijk.

Dat zou nogal een aardverschuiving in de tv-wereld betekenen, want wij kunnen Jack’s glimmende knikker niet los zien van die NOS-desk.

Nu de presentator echter zijn pensioenleeftijd nadert, vreest hij voor zijn plekje bij de staatsomroep. Dat blijkt maar weer uit het nieuws dat hij gesolliciteerd heeft naar een baantje bij het Nederlands elftal. Een overstap naar de commerciëlen zou dus helemaal niet zo gek zijn.

Sanoma wekt volgens het AD bovendien de indruk dat er ook gewerkt wordt aan niemand minder dan Johan Cruijff als analist.

ook interessant

Een belangrijk weekje voor Oranje. De mannen van Dick Advocaat moeten grootmacht Frankrijk eigenlijk verslaan om uitzicht op...

In vak 410, de harde kern van Ajax, stond afgelopen zaterdag een bekend gezicht: de geblesseerde aanvoerder Siem...

De Olympische Spelen mogen dan voorbij zijn, maar dat wil niet zeggen dat de Nederlandse sporters niet verder...

Als het aan de Belgische zangers van Clouseau ligt moet het oranjelegioen deze zomer tijdens het EK Voetbal...

Het was een uitzinnig feest in Zwolle vandaag, waar PEC gehuldigd werd voor de bekerwinst. RTV Oost was...

Het ging de laatste dagen vooral over de rellende Russische hooligans, maar dat ook Engelse fans (het doelwit...