Search
Close this search box.
jack-van-gelder-weg-bij-nos

Jack van Gelder boos weg bij eigen afscheidsfeest

Dat is ook wat: is er speciaal voor jou een speciale uitzwaaiuitzending gepland, word je finaal afgezeken door Johan Derksen! Het overkwam een verbouwereerde Jack van Gelder, die boos wegliep.

Van 13:00 tot 14:00 werd er een live afscheidsshow voor de enthousiaste voetbalverslaggever uitgezonden, waarin onder andere de meest memorabele fragmenten van de kale presentator te horen waren. Jack vertrekt na een lang dienstverband bij de NOS naar Sport1.

Radio 1 had echter de fout gemaakt Derksen uit te nodigen, die nu niet bepaald te boek staat als grote Van Gelder-fan. De sigaarsnor bekritiseerde in de afscheidsaflevering onder andere diens nauwe band met voetballers en zijn karakteristieke radio-optredens. Sportjournalist Ben de Graaf, die ook aanschoof, noemde Jack’s uitzinnige commentaar ‘psychiatrisch’.

Tot woede van Jack, die nog voordat hij in de uitzending werd gehaald boos opstapte.

“Jack van Gelder is weggelopen”, sprak presentator Giel Beelen live in de uitzending. “Ik begrijp het wel een beetje, hij zit een half uur op de gang te wachten en hoort drie bromberen, denk ik.”

Voordat hij naar buiten stapte zou Jack gezegd hebben dat hij ‘malle Pietje niet is’. Op Twitter lichtte hij in gesprek met Paul de Leeuw een tipje van de sluier op. Hier is de volledige uitzending terug te luisteren.

ook interessant

Beroemdheden die langer dan vijf jaar dezelfde vrouw hebben, da’s behoorlijk zeldzaam. Ook in de sportwereld hebben veel rijkaards hun vrouw...

De scheidsrechters op het WK hebben het al diverse malen tevoorschijn gehaald: de vanishing spray, waarmee ze de...

Meer dan 125.000 likes kreeg ze al op het kiekje en het is niet moeilijk te zien waarom....

Enkele hoogstaande figuren uit Colombia konden het verlies van gisterenavond maar moeilijk verkroppen en begonnen na wat gescheld...

Tom Dumoulin heeft de negende etappe van de Tour de France op zijn naam geschreven. De Nederlander kwam...

Robin van Persie startte zijn carrière bij Excelsior, maar werd daar al gauw weggehaald door Feyenoord. Hij debuteerde...