Search
Close this search box.
Isabelle Pikaar is de vrouw van Johan Derksen

Dit is Isabelle Pikaar, de veelbesproken vrouw van Johan Derksen

In het programma Vandaag Inside komt de vrouw van Johan Derksen regelmatig voorbij. Niet in persoon, maar omdat ze vaak onderdeel is van de grappen van Derksen. Isabelle Pikaar is alweer jaren de vrouw van Johan Derksen, en de derde echtgenote van ‘de snor’.

In het kort:

  1. De eerste vrouw van Johan Derksen is overleden
  2. Hij is gescheiden van zijn tweede vrouw
  3. Isabelle Pikaar is sinds 1996 de vrouw van Johan Derksen

1. De eerste vrouw van Johan Derksen is overleden

“Weet je waar jij eens mee moet stoppen, geweldige flapdrol dat je bent. Om hier te roepen: ‘jij bent al met je derde huwelijk bezig’. Terwijl je heel goed weet dat mijn eerste vrouw is overleden, ik ben één keer gescheiden en ben alweer jaren met de volgende getrouwd.” Het zat Johan Derksen duidelijk diep. Dit riep hij presentator Wilfred Genee in 2010 op live televisie toe. “Ik word hier neergezet als een soort rokkenjager.”

Dit zijn in ieder geval de feiten: Johan Derksen is in zijn leven drie keer getrouwd. Zijn eerste grote liefde was Linda Derksen. Johan en Linda kregen samen dochter Marieke. Toen Marieke twaalf jaar oud was, overleed haar moeder Linda door een val van de trap. “Ik vond haar toen ik ’s nachts thuiskwam van een wedstrijd. Ze is achterover gevallen om dozen naar boven te brengen en is haar evenwicht verloren. Ze raakte met haar achterhoofd een traptrede onder haar. En die klap werd haar fataal”, vertelde hij in het programma Waar is de mol?.

Meer over Johan Derksen

2. Johan Derksen is gescheiden van zijn tweede vrouw

“Dat was niet zo’n prettig huwelijk”, zei Derksen in gesprek met Rob Kemps over zijn tweede vrouw. Dat verklaart waarom Derksen in zijn biografie maar zeer beperkt over Agnes praat. “Ik heb daar helemaal geen zin in. Mijn tweede huwelijk was een vergissing, maar dat is dertig jaar geleden. Dertig! Ik voel helemaal geen behoefte om die vrouw alsnog een trap na te geven, alleen maar omdat jullie zo graag een sensationeel boekje willen maken.” Toch kregen Agnes en Johan wel dochter Anouska.

Johan Derksen niet blij met zijn tweede vrouw
© Pro Shots

3. Isabelle Pikaar is sinds 1996 de vrouw van Johan Derksen

Echt geleerd van zijn overhaaste huwelijk had Johan Derksen overigens niet. Op 10 november 1996 ging hij voor het eerst op date met zijn huidige vrouw Isabelle Pikaar, nadat zij elkaar hadden ontmoet in een eetcafé in Gouda. Ruim twee maanden later trouwde hij met haar in het Amerikaanse Memphis. Saillant detail: op dat moment wist zijn dochter Marieke nog niet eens dat haar vader een nieuwe vriendin had.

Isabelle Pikaar is de derde vrouw van Johan Derksen
© Vimeo

Ook dit bleek niet bepaald een droomhuwelijk, maar hij leeft wel nog altijd met de Franse Isabelle samen. “Wij hebben weinig raakvlakken in liefhebberijen”, vertelt Johan in Sterren op het doek. “Het programma waar ik in zit en mij vindt ze ordinair. Het liefst heeft ze dat ik ermee stop.”

Johan Dersen is getrouwd met Isabelle Pikaar
© Vimeo

“Het is niet erg romantisch, maar wij hobbelen maar door. Je bent getrouwd, er is geen reden om weg te gaan van elkaar. Als je het 25 jaar met elkaar uithoudt, dan kun je het ook 30 jaar en 35 jaar met elkaar uithouden.” In zijn biografie verklaart Derksen wel dat er één gemene deler is in hun huwelijk. “Sinds zeven jaar is Cuby er. Die hond bindt ons. We kwamen er pas na ons huwelijk achter dat we zo weinig gemeen hebben.”

Isabelle Pikaar is de vrouw van Johan Derksen
© Vimeo

ook interessant

Toen het coronavirus de Europese competities compleet platlegde waren er helaas al geen Nederlandse clubs meer actief in...

Dat het in India één grote chaos is op de weg, is algemeen bekend. Als je echter niet goed oplet,...

Oh jee, na zijn pa Jan heeft ook Youri Mulder een mening over andere zaken dan voetbal. Mulder’s...

Een mooi gebaar van Manchester United aan iedereen in Nederland. Op hun officiële Facebookpagina wenst de grootmacht uit...

Graag stellen we je voor aan Luana Randazzo, de vriendin van Jari Vandeputte. De Belgische middenvelder – die...

Modellen en voetballers: het blijft een onvermijdelijke combinatie. Gregory van der Wiel, tegenwoordig gestopt met voetballen, was daar...