Search
Close this search box.
dit-is-waarom-leicester-city-jupiler-drinkt

Dit is waarom Leicester Jupiler-pils drinkt

Iedereen breekt zich in Engeland het hoofd over de vraag hoe Leicester City in godsnaam kampioen kon worden, maar in België zaten ze met een heel ander mysterie rond de kampioensploeg.

Het titelfeest ging namelijk van start in het huis van Jamie Vardy, waar duidelijk een krat Jupiler-pils op het aanrecht was te ontwaren. Reden voor de Belgische krant Het Nieuwsblad om op onderzoek uit te gaan.

En wat blijkt: het Belgische pils wordt Vardy geschonken door oud-ploeggenoot Ritchie De Laet, die dit seizoen verhuurd werd aan Middlesbrough.

“Ik geef het toe, ik ben de dealer van Vardy”, onthult De Laet aan het Vlaamse ochtendblad. “Daarstraks zag ik dat filmpje. Ik stuurde Vardy meteen een sms: Godverdomme man, hoe kon je die bak Jupiler zonder mij opdrinken!?”

De verdediger legt uit: “Sinds hij twee jaar geleden bij me op bezoek was in Antwerpen, is hij dol op dat bier. Als er familie overkomt uit België, brengen ze altijd twee bakken voor hem mee.”

ook interessant

Dennis van der Heijden is in Nederland vooral bekend door zijn bizarre debuut tegen Excelsior. Mede door twee...

Het gaat de verkeerde kant op met Cristiano Ronaldo. Het vuur ligt de steraanvaller al aan de schenen...

Edgar Davids had een 21 jaar jongere vriendin. En... hij heeft ook nog eens in het geheim twee...

Gemakkelijke quizvraag: wat hebben Marc-Marie Huijbregts, Dick Advocaat, Gerard Joling en Andy van der Meijde gemeen? Goed geraden:...

De beschamende, dieptrieste en dure afstraffing van Ajax tegen FK Rostov zal de Amsterdammers nog lang blijven achtervolgen....

Het ziet er na een kwartier al rooskleurig uit voor België tegen Wales. Radja Nainggolan neemt de bal van...