Search
Close this search box.

Dit is Sarah de Bie, de vriendin van Wout van Aert

Veldrijder Wout van Aert heeft het zwaar dit seizoen. Zijn grote Nederlandse concurrent Mathieu van der Poel is hem telkens (net) de baas. Gelukkig heeft Van Aert een ontzettend leuke vriendin, die hem kan troosten na een nederlaag.

Sarah de Bie is haar naam en net als haar mannetje fietst ze ook. Daarnaar heeft ze samen met Wout heeft ze een eigen kledinglijn gestart dit jaar: “Vandaag zijn Sarah en ik vijf jaar samen”, vertelt Van Aert op sociale media. “Geen betere dag om ons eerste projectje voor te stellen. De webshop met onze zelf ontworpen kledinglijn is vanaf volgende week online.”

De twee hebben een verleden samen, maar kenden elkaar nauwelijks: “We hebben een beetje hetzelfde pad afgelegd”, zegt Sarah. “Zo zijn we naar dezelfde kleuterschool, naschoolse kinderopvang en middelbare school geweest. Maar we hadden al die tijd weinig oog voor elkaar. Ik weet nog dat Wout mij op weg naar het Kardinaal Van Roey-Instituut in Vorselaar altijd voorbijfietste en dat ik hem daarom maar een ambetant ventje vond. Hij kon toen ook al beter fietsen dan ik (lacht).”

Wij stellen juliie graag voor aan Sarah de Bie, de vriendin van wielrenner en veldrijder Wout van Aert:

ook interessant

Gokken en voetbal hebben een lange, vervlochten geschiedenis samen. Een paar euro inzetten op de uitkomst van Nederland...

Ajax was nog lang in de race voor de landstitel en bereikte de finale van de Europa League,...

Het nieuwe Liverpoolstadion moet er ongeveer zo uit gaan zien als in bovenstaande afbeelding, dat meldt de Daily...

Eljero Elia moest deze week zijn rijbewijs inleveren en zijn auto achterlaten omdat hij in Duitsland zonder geldig...

Luis Suarez is een geweldige voetballer, maar soms wordt het even zwart voor zijn ogen. Dat zagen we...

Dat vurige Italiaanse karakter ook. Tijdens een oefenwedstrijdje van Perugia tegen amateurclub Castel del Piano, ontstaat er een...