Search
Close this search box.
sylvie-uit-de-kleren-in-indonesie-1

‘Dit is de nieuwe liefde van Sylvie Meis’

Het is een utopie dat een prachtig schepsel als Sylvie Meis lang vrijgezel blijft. De Duitse tabloidkrant Bild weet dan ook dat de ex van Raf een nieuwe vriend heeft. En Sylvie kennende is dat natuurlijk niet de eerste de beste boerenpummel!

De Nederlandse dame werd op het vliegveld van Dubai namelijk verstrengeld gefotografeerd met een Arabische man. Daarmee is Sylvie in haar eigen sprookje beland, want het zou gaan om een stinkend rijke prins.

Dat is dezelfde gast die in januari al tongend werd gespot met Sylvie in Miami. Het ging dus niet om een one time thing, hoewel de prins in kwestie zijn lover alleen naar Hamburg liet terugreizen.

De laatst bekende relatie van Sylvie was met de Zwitserse nachtclubeigenaar Momo, maar dat viel afgelopen zomer in scherven. Er gingen ook geruchten dat ze iets zou hebben met middenvelder Sami Khedira, maar dat is nooit echt bevestigd.

ook interessant

Het is altijd feest met de harde kern van ADO Den Haag, maar niet heus. De supporters lieten...

Zoals we gisteren al lieten weten, was Ajax-trainer Frank de Boer gisteren te gast bij College Tour. De...

Ja ja, iedereen weet dat Justin Kluivert de zoon van Oranje-held Patrick Kluivert is. Maar wist je dit...

Vraag naar een toernooi waarin zowel Beckham, Rooney, Gerrard als Zlatan schitterde, en iedereen zegt steevast de Champions...

Weet je nog, de geruchtmakende vloek van de VI-cover? Nee? Okee, in het kort dan: als je als...

Sheffield United-speler Callum McFadzean hield tijdens de training een huiveringwekkende blessure over aan een wilde tackle. Hij moet...