Search
Close this search box.

Dit is Linda Steen, de vrouw van Epke Zonderland

Epke Zonderland laat de rekstokken voor wat het is en stopt definitief met turnen. De kunsten die de blonde Fries (35) ooit op de turnbaan vertoonde, kwamen hem ongetwijfeld op veel vrouwelijke aandacht te staan. Ze vissen allemaal achter het net: Linda Steen is al jaren de vrouw van Epke Zonderland.

Linda komt net als Epke uit Fryslân. Nadat de topturner goud pakte op de Olympische Spelen van 2012, gingen ze samenwonen in Groningen. Een huwelijksaanzoek volgde een paar jaar later, op vakantie in Marrakech.  In Heerenveen gaven de twee elkaar het ja-woord.

Dat was de opmaat naar gezinsuitbreiding, want twee jaar later werd zoon Bert geboren. Tweede telg Jan volgde in april 2021. Epke liet bij de geboorte van zijn eerste zoon al doorschemeren dat hij nu een ander mens aan het worden was. Dat blijkt, want de gouden medaillewinnaar stopt definitief met turnen, na een mislukt optreden op de Spelen in Tokyo. Maak hier verder kennis met Linda Steen, de vrouw van Epke Zonderland:

ook interessant

Trouwe kijkers van VI weten al langer dat Johan Derksen een gruwelijke hekel heeft aan Peter R. de Vries. De...

We beginnen de zondagochtend met een potje tennis. PSG-speler Zlatan Ibrahimovic zit rustig een partijtje tennis te kijken...

Altijd al eens een voetballer tegen willen komen? Het wordt in ieder geval een stuk gemakkelijker om Jurgen...

Had ik deze gast maar mijn poule laten invullen! De Braziliaanse astroloog Carlinhos Vidente deed een aantal verbazingwekkend...

Zoals bekend won Bauke Mollema gisteren op magistrale wijze de 15e etappe van de Tour de France. Ook...

Dat prins Harry niet de eerste liefde van Meghan Markle was weten we langer dan vandaag. De Suits-actrice heeft...