Search
Close this search box.
modervette-johan-derksen-schokt-een-soort-boskamp

Dit is Johan Derksen’s bizarre uitslag in de Stemwijzer

We kunnen moeilijk stellen dat Johan Derksen zich alleen met voetbal bezighoudt. De sigaarsnor uitte in Voetbal Inside stevige kritiek op Marokkaanse voetballers en Sylvana Simons, en waagde zich daarmee ook op het politieke speelveld.

Maar ja, welke partij kan zich eigenlijk verheugen op de stem van Derksen? De analist probeerde gisteren de Stemwijzer, en dat leidde tot een verrassende uitslag.

“Mijn vrouw kwam bij de Partij van de Dieren terecht”, vertelt Derksen in het online programma Doordekken. “Daar moest ik al een beetje om lachen, maar ik kwam bij Baudet en Hiddema (Forum voor Democratie, red.) terecht. Daar was ik nou niet zo blij mee, dat is niet zo mijn partij.”

De besnorde analist zegt verder al jaren D66 te stemmen, maar te overwegen om dat dit jaar niet te doen. “Pechtold oogt in een promotiefilmpje als een hele enge gereformeerde gladjanus”, vindt hij. “Ik knap een beetje af op die Pechtold.”

Waar zijn stem wel heengaat, weet Derksen nog niet precies. Hij gaat het partijprogramma van Forum voor Democratie wel lezen. “Ik kom daar niet bij toeval terecht. Maar Baudet vind ik een vreselijk joch, echt een blaag. Hiddema vind ik bijzonder vermakelijk en hij verliest nooit een discussie. Een serieuze en intelligente man.”

ook interessant

De Engelse tabloids hebben het behoorlijk gemunt op Marouane Fellaini. Beweerde een ex van de voetballer afgelopen week nog...

Ze is de grote bazin bij AC Milan en heeft met de komst van Clarence Seedorf officieel de...

Argentijnen hebben niets met sneeuw. Dat blijkt maar weer uit onderstaande video, waarin we Lionel Messi vernederd zien worden...

De Formule 1 zit momenteel nog in een diepe winterslaap, maar de volgende maand staan de testdagen in...

Frank de Boer liet vandaag op Twitter zien dat hij erg populair is bij anonieme bellers. Nu dachten wij...

Manchester United vervolgde het dramatische seizoen door dit weekend met 1-0 van Newcastle United te verliezen. Een Kenyaanse...