Search
Close this search box.
Tim Sherwood in actie. © Pro Shots

‘Ik ben de beste coach van Tottenham ooit’

Volgens Sky Sports moet Tottenham-trainer Tim Sherwood aan het eind van het seizoen vertrekken. Na afloop van het duel tegen Sunderland blijft de oefenmeester echter zelfverzekerd. Sterker nog: hij waagt zich aan Louis van Gaal-achtige uitspraken.

“Ik ben de beste manager die deze club ooit heeft gehad”, vindt Sherwood, die met Spurs op een zesde plek in de Premier League vertoeft. “Ik heb de kans gekregen om deze club te leiden en ik ben het aan de supporters verplicht om het werk professioneel en zo goed mogelijk te doen.”

Juist Van Gaal zou de opvolger van de trainer moeten worden. De clubleiding wil er nog niets over kwijt. “De directie gaat aan het einde van het seizoen met Sherwood om de tafel zitten. We zullen dan alles evalueren. De rest is alleen maar speculatie”, zeggen zij.

ook interessant

De nieuwe carrière van rapper Sjors deed het internet vorige week ontploffen. Het Limburgse zangtalent zette een tweetal...

De ‘voetbalsupporter’ van Villarreal die zondag in de competitiewedstrijd tegen FC Barcelona een banaan op het veld gooide,...

Pikante quotes van Christie Bokma, de geschoffeerde ex van Rafael van der Vaart. Mevrouw werd twee weken geleden...

Hij werd te min bevonden door Go Ahead Eagles, maar verdiende op ongelofelijke wijze een contract bij Feyenoord....

Bryan Ruiz is door de Costa Ricaanse bondscoach José Luis Pinto opgenomen in de WK-selectie van Costa Rica....

Iedereen verdient graag geld, vooral als je van je baan of carrière houdt. Een carrière die je nastreeft...