Search
Close this search box.
Tim Sherwood in actie. © Pro Shots

‘Ik ben de beste coach van Tottenham ooit’

Volgens Sky Sports moet Tottenham-trainer Tim Sherwood aan het eind van het seizoen vertrekken. Na afloop van het duel tegen Sunderland blijft de oefenmeester echter zelfverzekerd. Sterker nog: hij waagt zich aan Louis van Gaal-achtige uitspraken.

“Ik ben de beste manager die deze club ooit heeft gehad”, vindt Sherwood, die met Spurs op een zesde plek in de Premier League vertoeft. “Ik heb de kans gekregen om deze club te leiden en ik ben het aan de supporters verplicht om het werk professioneel en zo goed mogelijk te doen.”

Juist Van Gaal zou de opvolger van de trainer moeten worden. De clubleiding wil er nog niets over kwijt. “De directie gaat aan het einde van het seizoen met Sherwood om de tafel zitten. We zullen dan alles evalueren. De rest is alleen maar speculatie”, zeggen zij.

ook interessant

Het was AAN in de dameswedstrijd tussen en Rouen en Bordeaux. Dan hebben we het niet per se...

Bij voetballers kijken we gek op als ze geen landhuis met 3 hectare grond hebben, maar bij schaatsers...

De Duitse sensatiekrant Bild weet het zeker: Cristiano Ronaldo ontvangt vanavond de felbegeerde Gouden Bal. Volgens de krant...

Pech voor een vrouwelijke grensrechter uit Brazilië. Ze kreeg tijdens de wedstrijd in de tweede klasse een bal...

Je bent vast wel bekend met de bizarre liefdesdriehoek tussen Maxi Lopez, Mauro Icardi en Wanda Nara. Lopez...

We kennen Jan Boskamp natuurlijk als de omvangrijke oud-voetballer die regelmatig bij het programma Voetbal International aanschuift. Het...