Search
Close this search box.
Zlatan Ibrahimovic in Manchester

Ibrahimovic: ‘Prins? Ik word God!’

Zlatan Ibrahimovic heeft weer eens op zijn eigen opmerkelijke manier van zich laten horen. Manchester United-icoon heette de Zweedse ster van harte welkom in Manchester en de reactie van Zlatan daarop was weer eens zeer opmerkelijk.

“Ik heb een persoonlijk bericht voor Zlatan. Je hebt besloten om voor United te gaan spelen en dat is de beste keuze die je ooit hebt gemaakt”, verwelkomde Cantona de Zweedse spits.”Maar een ding: er kan er maar één de koning van Manchester zijn. Jij kan de prins worden, als je wilt. Als je geïnteresseerd bent, mag je het rugnumer 7 dragen. Het is mijn welkomstgeschenk voor jou. De koning is verdwenen, lang leve de prins.”

Ibrahimovic reageert geheel op eigen wijze: “Ik bewonder Cantona en ik heb gehoord wat hij heeft gezegd”, begint Ibrahimovic. Hij is het echter niet helemaal eens met Cantona: “Ik zal niet de koning van Manchester zijn, ik word de God van Manchester.”

ook interessant

Duitser zijn, maar toch Oranje supporten op het aankomende WK in Brazilië. Simon Cziommer kijkt in een inteview...

Di Maria was woensdagavond de gevierde man bij Real Madrid. Hij scoorde niet alleen twee keer, maar gaf...

Het rommelt in het Spaanse profvoetbal. Na Lionel Messi wordt er ook bij Real Madrid-doelman Iker Casillas een...

Eerder vond Mario Balotelli het al erg grappig om in de bagagerekken van de trein te klimmen (zie...

Hoe groot is de schuld van Real Madrid nou echt? Voorzitter Florentino Perez zegt dat het wel meevalt,...

Een bijzonder fragment tijdens de uitzending van FOX Sports vanmiddag, toen Hélène Hendriks gevraagd werd naar een interview...