Search
Close this search box.

Huntelaar scoort direct bij rentree

Het heeft een tijdje geduurd, vijf maanden en een paar weken, maar Klaas-Jan Huntelaar is terug. Zaterdag in het duel met HSV wist hij de 1-0 voor zijn club Schalke 04 in te koppen.

“Ik heb heel lang op dit moment gewacht, hier heb ik hard voor gewerkt’, zei Huntelaar, die meteen weer de aanvoerder van de ‘Königsblauen’ was. “Uiteraard ben ik tevreden met mijn rentree. Na 5,5 maand zonder voetbal heb ik het toch 75 minuten volgehouden op het veld.”

Huntelaar was natuurlijk ook zeer blij met zijn goal: “De voorzet van Jeff (Farfán) was zeer goed, ik hoefde er alleen maar mijn hoofd tegenaan te zetten.” Natuurlijk wil ‘The Hunter’ met zijn ploeg de Champions League in: “We staan nu nog vijfde, maar willen de plekken die recht geven op de Champions League weer in het vizier krijgen. Daarvoor is dit succes alleen niet genoeg. Volgende week moeten we het weer laten zien.”

Huntelaar is in elk geval ruim om tijd fit om aan bondscoach Van Gaal te laten zien dat hij weer helemaal terug is.

ook interessant

Heel Nederland was verbijsterd door de dramatische race van Sven Kramer, maar zelf leek de schaatser er vrede...

Graziano Pellè is na zijn vier wedstrijden schorsing weer terug bij Feyenoord dit weekend. Zijn trainer Ronald Koeman...

De Braziliaanse verdediger tekende voor drie jaar bij PSV, net zo lang als hij al getrouwd is. Wij...

De Nederlandse legende staat positief over zijn behandelingen tegen zijn ziekte. In De Telegraaf laat Cruijff weten dat...

In alle commotie rondom zijn ex Sabia Engizek blijft Rafael van der Vaart opvallend stil. Facebooken doet Raf...

De transfermarkt in Europa is sinds enkele weken open en de nodige grote transfers zijn alweer afgerond de...