Search
Close this search box.
Huizen, vrouw en kinderen van René van der Gijp

Zijn dikke huizen én bloedmooie vriendin: alles over René van der Gijp

Weinigen kunnen zijn aanstekelijke lach weerstaan. René van der Gijp is bijna dagelijks te zien in Vandaag Inside, en pakt een vorstelijk salaris. Wij vertellen je over zijn vermogen, vrouw, kinderen, en andere dingen die je wilt weten!

In het kort

  1. Dit is René’s veel te knappe vrouw
  2. Het vermogen en salaris van René van der Gijp
  3. In deze huizen woont Van der Gijp
  4. De kinderen van René van der Gijp (hint: geen dochters)
  5. De auto’s van Van der Gijp: dit is zijn wagenpark

1. Dit is René’s veel te knappe vrouw

René van der Gijp leefde lange tijd een losbandig leven. Ook op het gebied van vrouwen was hij nooit echt stabiel. Zo kreeg hij een kind bij een vrouw waarop hij eigenlijk niet verliefd was, en werd zij een soort levenspartner van René. Toen ze overleed heeft Van der Gijp (inmiddels 61) de echte liefde alsnog gevonden in beeldschone Minouche van der Gijp. Hij ontmoette de dertien jaar jongere Minouche op het schoolplein waar hun kinderen naar school gingen. Drie jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

Meer over VI:

Minouche, de vrouw van René van der Gijp
© Instagram: @Nousvandergijp

2. Het vermogen en salaris van René van der Gijp

Het exacte salaris van René van der Gijp is onbekend, maar richting de miljoen euro per jaar gaat het zeker. In de radio-uitzending van Veronica Inside vertelde hij ooit een anekdote hoe zijn televisiecarrière plotseling was ontploft. Daarin liet hij vallen dat hij na het succes ineens 600.000 euro per jaar verdiende. Dat deed hij door twee keer per week anderhalf uur over voetbal te praten.

Tegenwoordig is hij met Vandaag Inside vijf keer per week met zijn koker op de buis en dus zal ook zijn salaris aanzienlijk gestegen zijn. Presentator Wilfred Genee gaat met zijn salaris zelfs over de miljoen euro per jaar heen. In 2016 werd zijn vermogen door Quote vastgesteld op twee miljoen euro en later werd zijn vermogen ingeschat op 3,5 miljoen. De verwachting is dan ook dat Van der Gijp inmiddels een vermogen heeft van meer dan vier miljoen euro.

3. In deze huizen woont Van der Gijp

René van der Gijp woont in Dordrecht. Daar heeft hij een luxe bungalow staan met een ruime tuin (zie onder). Deze website heeft foto’s genomen van zijn stulpje. Dat is overigens niet het enige stekkie van René, hij heeft namelijk nóg twee huizen. Zo bezit de televisieanalyticus ook een strandhuis in Scheveningen met prachtig uitzicht op de zee. Daarnaast heeft Gijp een eengezinswoning in Rotterdam op zijn naam staan.

Het huis van René van der Gijp
Woning is Rotterdam © Bekendeburen
De woning van René van der Gijp
Uitzicht vanuit strandhuis © Funda

4. De kinderen van René van der Gijp (hint: geen dochters)

René van der Gijp heeft twee kinderen: geen dochters maar twee zoons. Zijn eerste zoon Sanny stamt nog uit zijn allereerste huwelijk met Jacqueline Laats. Sanny komt niet graag in de publiciteit, maar was wel aanwezig bij de boekpresentatie van zijn vader (zie tweet). In 2001 kreeg Van der Gijp nog een zoon genaamd Nicky. Hij is een stuk minder mediaschuw en wil graag zijn vader achterna. Nicky studeert dan ook journalistiek/communicatie en werkt voor voetbalpodcastproducent FC Afkicken.

In Privé vertelt hij daarover: “Ik zou dolgraag de sportjournalistiek in willen of commentator worden bij de Formule 1. Dat lijkt mij geweldig. Ik wil niet op mijn vaders succes teren, voor mij is het belangrijk dat ze mij beoordelen op wie ik ben en wat ik doe.”

5. De auto’s van Van der Gijp: dit is zijn wagenpark

De eerste auto die toenmalig profvoetballer René van der Gijp kocht was een Mazda RX-7. Geen misselijke bak om als eerste auto te hebben. Die liefhebberij voor auto’s is hij nooit verloren. Tegenwoordig heeft hij een wagenpark bestaande uit diverse auto’s. Zo heeft Van der Gijp momenteel een Mercedes-Benz E Coupé, een Mercedes-Benz GLE 450 en een Smart voor de deur staan. In het verleden heeft hij ook een Porsche Panamera en een Porsche 924 gereden.

De auto van René van der Gijp
Mercedes-Benz GLE 450 © Mercedes
Onderdeel wagenpark van René van der Gijp
Mercedes-Benz E Coupé © Mercedes

ook interessant

Bas Dost won afgelopen weekend met Wolfsburg de DFB Pokal en dat was reden voor een feestje. De...

In elk stadje een ander schatje; die uitspraak gaat wel op voor Cristiano Ronaldo. Kardashians, actrices, of Badr...

De ene na de andere prachtige krantencover komt je vandaag tegemoet, vanzelfsprekend allemaal in het teken van de...

Francesco Totti is in Rotterdam! De oude meester neemt het morgenavond met ‘zijn’ AS Roma op tegen Feyenoord....

Frankrijk had het zwaar in het openingsduel van het EK in eigen land. Tegenstander Roemenië maakte het de...

We gaven het al eerder aan in dit lijstje: clubs zijn allerminst blij met de vele interlands die...