Search
Close this search box.

Huisbaas Daley: Blind investeert in deze huizen in Amsterdam

Zelf heeft Daley Blind een huis op de Amterdamse Zuidas, maar ook elders in de hoofdstad is de routinier van Ajax grootgrondbezitter. De vele miljoenen die Blind jaarlijks aan salaris opstrijkt stopte hij gedeeltelijk in een aantal appartementen in het Amsterdamse Buitenveldert. Natuurlijk niet om zelf in te wonen, maar om veel meer centjes aan te verdienen. Een heuse huisbaas dus, net als zijn Oranje-collega Matthijs de Ligt.

© Bekende Buren

Blind legde bijna een miljoen opzij voor een investering in drie appartementen, gelegen op een totale woonoppervlakte van 197 vierkante meter. De oorspronkelijke vraagprijs was 990.000 euro, maar daar wist Daley nog 40.000 euro vanaf te snoepen (uiteindelijke koopsom: 950.000 euro).

De appartementen zijn gestript en gerenoveerd tot drie bescheiden huisjes (van zo’n 65 vierkante meter), die overigens wel over een tuin van 36 vierkante meter beschikken. Ongekende luxe voor Amsterdamse begrippen.

Verder beschikken de appartementen over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. En dan krijg je er ook nog een échte Ajacied als huisbaas bij! Wat Daley voor huurprijs vraagt zegt het artikel van Bekende Buren niet, maar huurtoeslag zal er wel niet inzitten…

© Bekende Buren
© Bekende Buren
© Bekende Buren

ook interessant

Het sprookjeshuwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau kwam in 2019 tot een bruut einde. Wes en Yo...

Voor de meeste mensen is de badkamer niet meer dan een plek waar ze zich in de ochtend...

Altijd al een 20-jarige topverdediger als huisbaas willen hebben? Goed nieuws! Oud-Ajacied Matthijs de Ligt heeft zijn stijlvolle...

Als je een beetje voetbalfan bent, weet je natuurlijk dat de legendarische Johan Cruijff in 1947 ter wereld...

Cristiano Ronaldo heeft niet het eerste het beste appartement in New York op de kop getikt. Zijn nieuwe...

Niemand vindt thuiszitten leuk. Maar ja: als je tuin zo groot is dat je er een voetbaltoernooi kunt...