Search
Close this search box.
Waar woont Emma Heesters?

Is ze al moeder, en waar woont Emma Heesters? Vijf dingen die je van haar wilt weten

Emma Heesters is niet alleen zangeres, maar ook de ex-vriendin van profvoetballer Wesley Hoedt. Met ruim anderhalf miljoen volgers op Instagram en zes miljoen abonnees op YouTube, mag ze gerust een bekende Nederlander genoemd worden.

In het kort:

  1. Wesley Hoedt heeft Emma Heesters bedrogen
  2. Ze is geen moeder, maar heeft wel ‘bonuskinderen’
  3. Emma is 27 en werd op piepjonge leeftijd bekend
  4. Emma Heesters woont niet in Nederland
  5. Fans Emma Heesters komen uit Indonesië
Vijf dingen die je wil weten van Emma Heesters
© Instagram: @Emmaheesters

Wesley Hoedt heeft Emma Heesters bedrogen

Profvoetballer Wesley Hoedt is de ex-vriend van Emma Heesters. Sinds 2020 hadden Emma Heesters en Wesley Hoedt een relatie. Dat is voortgekomen uit een weddenschap. Wesley Hoedt was onder de indruk van de muziek van Emma en dat wisten zijn vrienden ook. Hij ging met zijn vrienden een weddenschap aan, dat zij wel zou reageren als hij haar een berichtje zou sturen via sociale media.

Daardoor raakten de twee aan de praat en kregen ze een relatie. Hoewel de relatie drie jaar heeft geduurd, is het inmiddels over en uit tussen Wesley en Emma. Dat komt doordat de voetballer regelmatig avontuurtjes met andere vrouwen aanging.

Emma Heesters is de ex-vriendin van Wesley Hoedt
© Instagram: @Emmaheesters

Ze is geen moeder, maar heeft wel ‘bonuskinderen’

Op dit moment is Emma Heesters zelf geen moeder, maar ze heeft wel twee ‘bonuskinderen’. Of misschien wel ‘had’. Ze voedde namelijk twee kinderen op die haar ex-vriend Wesley Hoedt over had gehouden aan een eerdere relatie. Zo woonden zijn dochter Noli en zoon Finn deels bij ze in. Op haar Instagram-kanaal deelde Emma Heesters regelmatig foto’s van hun gelegenheidsgezinnetje. De vraag is echter of Emma de kinderen kan blijven zien nu het koppel uit elkaar is.

Emma Heesters is geen moeder, maar heeft wel kinderen
© Instagram: @Emmaheesters

Emma is 27 en werd op piepjonge leeftijd bekend

Emma Heesters is geboren op 8 januari 1996. Dat betekent dat ze momenteel 27 jaar is. Daarmee is de zangeres een kleine twee jaar jonger dan haar ex-vriend Hoedt, die op 6 maart 1994 is geboren. Heesters zelf komt uit ‘s-Gravenpolder en begon haar muziekcarrière in 2004. Toen ze acht jaar oud was, deed ze mee aan het Kinderen voor Kinderen Festival met het nummer 100 kleine feestjes. Vier jaar later startte ze haar YouTube-kanaal waarop ze nummers coverde. Haar doorbraak als zangers van eigen nummers kende ze in 2019, toen ze samen met Rolf Sanchez een hit scoorde met Pa Olvidarte.

De leeftijd van Emma Heesters is 27 jaar
© Instagram: @Emmaheesters

Emma Heesters woont niet in Nederland

In 2021 maakte Wesley Hoedt de overstap van Southampton naar de Belgische club Anderlecht. Dat was voor Emma en Wesley ook de reden om in België te gaan wonen. Anderlecht komt uit Brussel, maar doordat Heesters vaak in Hilversum en Amsterdam moet zijn, hadden ze voor een tussenweg gekozen. Daarom hebben zij in de zomer van 2021 een eigen huis gekocht in Antwerpen. Hoedt verkaste echter naar Engeland, waardoor Emma alleen is overgebleven in hun huis. Het lijkt aannemelijk dat ze binnenkort weer terugkeert in Nederland.

Emma Heesters woont in Antwerpen
© Instagram: @Emmaheesters

Fans Emma Heesters komen uit Indonesië

Inmiddels heeft Heesters dus bijna zes miljoen abonnees op YouTube. Aangezien vrijwel al haar nummers Nederlandstalig zijn, zullen dat voornamelijk volgers uit ons land zijn toch? Niets is minder waar. “Van mijn abonnees woont ruim een derde in Indonesië”, vertelde Heesters in 2020 aan Het Parool.

“Ik heb tien keer zoveel volgers uit Indonesië als uit Nederland. Dat komt denk ik doordat ze daar een blond meisje wat sneller speciaal vinden dan hier.” Dat zorgt er dan ook voor dat Heesters daar rekening mee houdt bij haar covers en nummers. “Ik doe wel erg mijn best om Hindi of Bahasa zo goed mogelijk weer te geven. Het laatste wat ik wil is een andere cultuur beledigen.”

Emma Heesters heeft meer fans uit Indonesië dan uit Nederland
© Instagram: @Emmaheesters

ook interessant

Homoseksualiteit, het is nog steeds een groot taboe in de sportwereld. Toch lijkt deze Australische cricketer het totaal...

Werd hij vorige week al ergens in Marokko gesignaleerd, nu maakt Winston Bogarde het de belastingdienst nog veel...

Floyd Mayweather heeft heel veel centjes. Zoveel centjes, dat hij de bestbetaalde sporter ter wereld is. Er zijn...

Wist je dat Weghorst streng gelovig is en uit een rijke familie komt? Vijf dingen die wil weten...

Vaste kijkers weten dat het de heren van Voetbal Inside geen hol uitmaakt wie je bent; alles en...

Bart Nieuwkoop staat in Rotterdam-Zuid te boek als de vervanger van Rick Karsdorp. Dat lukt al heel aardig...