Search
Close this search box.

Hooligans met slagersmessen opgepakt

De Belgische politie heeft in de hoofdstad Brussel negen hooligans van PSG opgepakt. Drie supporters uit het Poolse Krakau bleken in het bezit van twee slagersmessen.

Eerder op de dag werden drie andere, Franse, hooligans aangehouden toen ze van de hogesnelheidstrein stapten. Deze avond werden er nog eens drie in de boeien geslagen. Twee van hen zijn weer vrijgelaten, maar hun kaartjes voor de wedstrijd zijn in beslag genomen. De derde blijft nog even vast zitten.

Volgens de Belgische politie waren de drie hooligans die opgepakt zijn bekenden van de politie in Frankrijk. De ex-leden van de Milice, een Franse paramilitaire eenheid, waren in het bezit van handschoenen die versterkt waren met metalen plaatjes, en gebitsbeschermers.

In Brussel zijn ze op hun hoede voor de aangekondigde rellen tussen aanhangers van Anderlecht en PSG. 400 agenten staan non-stop op scherp, nadat via Le Parisien berichten over georganiseerde rellen naar buiten waren gekomen. Bij die gevechten zouden ook hooligans van Ajax en FC Twente betrokken zijn.

ook interessant

De Braziliaanse middenvelder Kaka deed zich ooit voor als vrome, christelijke family man. Zo beweerde de voetballer dat...

Nicolo Pozzebon maakte afgelopen zomer met zijn prachtige vriendin de overstap naar FC Groningen. Heel lang hield die...

2013 loopt op zijn einde en 2014 klopt aan de deur! Voor we echt stoppen met terugblikken, zijn...

In 2007 regelde Willem-Alexander koningin Maxima en verscheen de eerste iPhone, maar hoe zat het eigenlijk met de...

Het leven van Mike te Wierik kon natuurlijk al niet meer stuk nadat hij afgelopen zomer door EA...

Frank de Boer’s avontuur in de Serie A bleek van bijzonder korte duur. De onfortuinlijke trainer verloor dit...