Search
Close this search box.
Hoe zit de familie Kluivert nu precies in elkaar?

Hoe zit het nu precies met die familie Kluivert?

We zagen deze week een nieuwe Kluivert zijn debuut maken in het Nederlands elftal. Justin treedt in de voetsporen van papa Patrick, die 79 interlands voor Oranje speelde.

Het debuut van Justin is uiteraard speciaal, maar het is zeker niet gezegd dat hij de laatste Kluivert is die voor Oranje speelt. De Ajax-aanvaller heeft immers nog drie andere voetballende broers!

Grote kans dat je de 10-jarige Shane Kluivert wel kent. Justin’s jongste broertje is naast jeugdspeler bij FC Barcelona een populair vlogger.

Patrick Kluivert heeft in totaal vier zoons: drie uit zijn eerste huwelijk met Angela van Hulten, en Shane uit zijn huidige huwelijk met Rosanna Kluivert. Shane is dus een halfbroertje van Justin.

https://www.instagram.com/p/BavefG6hiLa/?hl=nl&taken-by=shanekluivert

Quincy (geboren in 1997), de oudste zoon van Patrick, voetbalt ook. Hij schopte het niet tot de hoofdmacht van Ajax, maar speelt bij de beloften van Vitesse. En dan is er nog Justin’s jongere broer Ruben (geboren in 2001). Hij tekende deze week een contract bij FC Utrecht. Volg je het nog?

Quincy Kluivert
© Pro Shots
Broers Justin Kluivert
© Instagram

Het gaat overigens niet zo lekker met Patrick’s ex-vrouw Angela van Hulten. Zij werd vorig jaar veroordeeld tot een halfjaar gevangenisstraf. Ze heeft meegeholpen met het witwassen van geld voor een criminele ex-vriend. Een hard gelag voor Justin, want hij heeft een goede band met zijn moeder.

Broers Justin Kluivert
© Pro Shots

ook interessant

De stunt in de Champions League leverde Ajax vorig seizoen bijna 100 miljoen op. Dat zit er dit...

Dit is de vriendin van Alvarez, die hem vanaf de tribune toejuicht. De twee hebben een dochtertje samen....
De vriendin van Wesley Sneijder? Dat zijn er een hoop. Een blik op zijn bekende scharrels....

De ene speler staat bekend om zijn verfijnde traptechniek, de andere vooral om zijn kracht. Dat laatste is...

Liverpool heeft de Engelse titel bijna in handen en sommige spelers lijken hun zenuwen niet echt de baas...

Bastian Schweinsteiger verruilt Bayern München voor Manchester United en dat kwam voor velen als een verrassing. Niet voor...