Search
Close this search box.
Hoe zit de familie Kluivert nu precies in elkaar?

Hoe zit het nu precies met die familie Kluivert?

We zagen deze week een nieuwe Kluivert zijn debuut maken in het Nederlands elftal. Justin treedt in de voetsporen van papa Patrick, die 79 interlands voor Oranje speelde.

Het debuut van Justin is uiteraard speciaal, maar het is zeker niet gezegd dat hij de laatste Kluivert is die voor Oranje speelt. De Ajax-aanvaller heeft immers nog drie andere voetballende broers!

Grote kans dat je de 10-jarige Shane Kluivert wel kent. Justin’s jongste broertje is naast jeugdspeler bij FC Barcelona een populair vlogger.

Patrick Kluivert heeft in totaal vier zoons: drie uit zijn eerste huwelijk met Angela van Hulten, en Shane uit zijn huidige huwelijk met Rosanna Kluivert. Shane is dus een halfbroertje van Justin.

https://www.instagram.com/p/BavefG6hiLa/?hl=nl&taken-by=shanekluivert

Quincy (geboren in 1997), de oudste zoon van Patrick, voetbalt ook. Hij schopte het niet tot de hoofdmacht van Ajax, maar speelt bij de beloften van Vitesse. En dan is er nog Justin’s jongere broer Ruben (geboren in 2001). Hij tekende deze week een contract bij FC Utrecht. Volg je het nog?

Quincy Kluivert
© Pro Shots
Broers Justin Kluivert
© Instagram

Het gaat overigens niet zo lekker met Patrick’s ex-vrouw Angela van Hulten. Zij werd vorig jaar veroordeeld tot een halfjaar gevangenisstraf. Ze heeft meegeholpen met het witwassen van geld voor een criminele ex-vriend. Een hard gelag voor Justin, want hij heeft een goede band met zijn moeder.

Broers Justin Kluivert
© Pro Shots

ook interessant

Kaka beleeft momenteel zijn voetbalpensioen bij Orlando City, maar doet dat zonder de vrouw met wie hij 13 jaar samen...

Het ziet er somber uit voor het Nederlands elftal. Oranje moet absoluut winnen van Kazachstan en Tsjechië, maar daarnaast...

Victoria Koblenko lijkt aan een waar media-offensief begonnen: niet alleen is ze weer voetbalvrouw, de 35-jarige ging vorige...

Oké, we geven het toe, wij mannen zijn weleens iets teveel met voetbal bezig, waardoor vrouwen zich letterlijk...

Zlatan Ibrahimovic pinkte maandagavond een traantje weg toen hij de prijs voor beste Zweedse voetballer in ontvangst nam....

Hij is een belangrijke spil in het Nederlands elftal en was een ware sensatie bij AZ, maar bij...