Search
Close this search box.
Hoe gaat het met Graziano Pellè

Hoe gaat het eigenlijk met Graziano Pellè?

Graziano Pellè speelde krap twee jaar voor Feyenoord, maar in die tijd schopte de Italiaan het tot cultheld. Het legde hem geen windeieren: Pellè verdiende een transfer naar de Premier League en schopte het tot Italiaans international. Tot de spits in 2016 voor een monstersalaris naar China verkaste en we nooit meer iets van hem vernomen.

Sportief gezien dan. Want de Italiaan is zeer actief op Instagram, waar je struikelt over vakantiefoto’s met zijn fraaie vriendinnetje Viktoria Varga. Pellè lijkt vooral vakantie te vieren en zich weinig druk te maken over voetbalprestaties.

Hoe gaat het met Graziano Pellè
© Instagram

Er is bij zijn nieuwe club Shandong Taishan (uit Jinan, Oost-China) dan ook weinig meer te zien van de voormalig goalgetter van Feyenoord. De spits is nu drie seizoenen actief in het verre oosten en de teller staat op een schamele 13 doelpunten. Daar zat trouwens wel deze heerlijke treffer bij. Al zijn glans is Pellè dus nog niet verloren.

Maar goed, er zijn wel meer topspelers die in China hun oude vorm niet terugvinden. En we kunnen het Pellè niet kwalijk nemen dat hij op zijn leeftijd (de Italiaan is 33) wat pensioengeld bij elkaar balt. De spits mag in 2,5 jaar zo’n 40 miljoen op zijn rekening bijschrijven. Een astronomisch bedrag, als je je bedenkt dat hij bij Feyenoord nog geen miljoen per jaar ontving.

Ondanks zijn luizenleventje gingen er in januari tóch geruchten over een terugkeer naar Engeland. West Ham United zou geïnteresseerd zijn, maar koos uiteindelijk voor de Engelsman Jordan Hugill.

Pellè bleef in China, maar is het verleden niet uit het oog verloren. Een blik op zijn Insta leert dat hij Nederland een warm hart toedraagt. Zo feliciteerde hij in april het koninklijk paar, en kan ook Feyenoord bij sportief succes altijd op een felicitatie rekenen. Geldwolf of niet, het hart van de spits zit op de goede plaats.

ook interessant

Of het een goede combinatie is, daar laten we ons niet over uit, maar menig profvoetballer houdt van...

Golfster Paige Renee Spiranac trekt momenteel de aandacht in de Verenigde Staten. Dat is in eerste instantie omdat...

Het WK staat voor de deur en anders dan voorheen speelt het WK zich niet af in de...

De Ajax-aanhang mag in Den Haag demonstreren omdat ze niet welkom zijn bij het bekerduel tussen Scheveningen en...

Ronald Koeman gunt PEC Zwolle geen Europees avontuur. Volgens de Feyenoord-trainer is het belachelijk dat de ploeg door...

Tweede op de lijst van beste Zweedse sporters aller tijden. Fukking tweede! Zlatan Ibrahimovic kon het niet geloven....