Search
Close this search box.
De Boer vertelt openhartig over veelvuldig vreemdgaan en piepjonge vriendin

Hoe De Boer na veel vreemdgaan bij piepjonge vriendin eindigde

Frank en Ronald zijn dan uit hetzelfde eitje ontsproten, het verschil tussen de twee broers is groot. Niet alleen onderging Ronald de nodige plastische ingrepen, hij kan ook gerust als ‘playboy’ geclassificeerd worden.

De oud-aanvaller was weliswaar vanaf zijn 17e samen met zijn eerste vrouw Sharon (tevens kapster, zie onder), hij geeft openlijk toe tijdens dat huwelijk regelmatig vreemd te zijn gegaan.

Ronald de Boer en Sharon de Boer
© Pro Shots

“Zo rond mijn 29ste begon ik me af te vragen of ik echt mijn hele leven met één vrouw wilde doorbrengen”, verklaart de 47-jarige analist in de Linda. “Ik werd er steeds nieuwsgieriger naar hoe het zou zijn om eens met een ander naar bed te gaan. Ik was een bekende Nederlander geworden, ik kreeg veel aandacht; het was niet moeilijk om zoiets uit te proberen.”

Een onthulling die niet uit de lucht komt vallen: er waren in 2001 al geruchten dat spelers van de toenmalige Oranje-selectie, waaronder De Boer, dames hadden uitgenodigd op hun hotelkamer in Kopenhagen.

“Ik móést gewoon weten hoe het zou zijn”, vervolgt De Boer. “Die eerste scharrel bleef ik een tijdje zien, maar ik kreeg er op den duur genoeg van om steeds te moeten liegen, smoesjes te verzinnen en dingen te verhullen. Na die periode met haar zag ik af en toe nog eens iemand. Zo rommelde ik een tijdje door.”

Zijn bekendste en laatste affaire was met de jongere zakenvrouw Suze van Rozelaar. De Boer leerde haar kennen toen hij zijn pensioen bij elkaar speelde in Qatar. Nadat zijn ontrouw in 2010 naar buiten kwam tekenden De Boer en zijn vrouw de scheidingspapieren. “Ik hield al geruime tijd niet meer van mijn ex. We hadden mooie en minder mooie tijden gehad, maar ik wist dat het er gewoon niet meer in zat. Als ik nog iets anders wilde met mijn leven, moest ik nu die beslissing nemen.”

Ronald de Boer heeft vijf dochters en één zoon

Het geruime leeftijdsverschil tussen Ronald en Suze blijkt duidelijk uit de bijzondere familieverhoudingen. De Boer heeft drie bloedmooie dochters uit zijn eerste huwelijk (Maxime, Brooke en Demi, zie onder) en twee jonge dochtertjes en zoontje met zijn vriendin (Fenna, Linde en Boaz).

Zijn vriendin Suze koestert haar privacy, maar gaf in 2014 wel een interview aan de Linda. Daarin liet ze weten voetbal te haten, en haar vriend stevig onder de duim te houden. “Ronald is heel makkelijk. Als hij voetbal wil kijken en ik iets anders wil zien, kijkt hij in de slaapkamer. Dat is zo’n beetje de regel.”

Hoewel het met Suze serieuze business lijkt, ziet Ronald trouwen niet meer zitten. “Je houdt niet meer van iemand als je een ring om je vinger doet. Zo’n ring is puur symbolisch. Maar zoals het er nu voorstaat, ziet het er niet naar uit dat we gaan trouwen”, zegt hij tegen Story.

En broer Frank? Die is nog gewoon samen met zijn eerste vrouw Helen, en heeft drie dochters (Romy, Beau en Jackie).

Meer over Ronald de Boer:

ook interessant

Laten we eens wat aandacht schenken aan Georgina Rodriquez, de vriendin van Cristiano Ronaldo. Hier vijf dingen die...

Het is ieder seizoen weer enorm spannend voor menig voetbalfan, wie wordt er kampioen en wie degradeert er...

Voorwerpen op het veld gooien, het blijft een vervelende gewoonte van sommige fans. Meestal zijn het aanstekers, maar...

Iedereen in Nederland (en België) praat over Temptation Island en dat is bij de Eredivisie-clubs niet anders. Sterker...

Het gaat Memphis Depay op het voetbalveld allesbehalve voor de wind, maar privé lijkt hij bijzonder in zijn...

Oké: we zeuren wel eens over de NOS, maar de manier waarop tijdens het sportgala een saluut werd...