Search
Close this search box.
natacha-jaitt-higain-verslaafd-aan-vrouwen

‘Higuain is verslaafd aan vrouwen’

Dat Gonzalo Higuain een ware vrouwenverslinder is, was al bekend. Maar zoals het een brutale versierder betaamt, loopt hij af en toe ook een blauwtje.

Zo wilde tv-presentatrice en model Natacha Jaitt niks van hem weten toen de spits haar aan zijn imposante lijst veroveringen probeerde toe te voegen.

“Hij sprak mij aan in een discotheek in Buenos Aires, maar hij was echt een arrogante eikel”, aldus Jaitt volgens Het Laatste Nieuws. “Hij snapte niet dat ik niets met hem te maken wilde hebben en daarom werd hij kwaad. Voor mij kon hij de hoogste boom in.”

Volgens Jaitt is de Napoli-aanvaller verslaafd aan vrouwen. Zelf trapt ze echter niet in de avances van de voetballer. “Ik ben geen leeghoofd die zomaar voor voetballers valt”, vervolgt de dame. “Na een tijdje snapte hij dat, maar ondertussen had ik al heel wat stoute dingen getweet over hem. Uiteindelijk betaalde hij me om die tweets te verwijderen.”

Higuain is verslaafd aan vrouwen

 

ook interessant

Leicester City werd maandagavond kampioen van Engeland. De selectie van de sensatie kwam samen in het huis van...

Gordon heeft een biografie geschreven en wat blijkt? Bekende Nederlanders houden er dezelfde gewoontes op na als wielrenners....

Wie wel eens een gevangenisserie heeft gezien, zal weten dat ze daar niet erg gesteld zijn op pedofielen....

De Duitse ex-international Stefan Effenberg zit flink in de shit. Hij ging drie keer langs bij de transseksuele...

De maand is niet compleet zonder een nieuw seksschandaal in de voetballerij. En ziedaar: twee voetballers van het...

Onderstaande, Poolse equivalent van Helene Hendriks wilde niet zomaar een simpel interview met een motorcrosser doen, maar had...