Search
Close this search box.
SHOPPING RONNIE

Hier geeft Ronaldo zijn geld aan uit

Cristiano Ronaldo was vorig jaar de op één na best betaalde sporter in de wereld met een geschat vermogen van €80 miljoen. Die cash geeft hij in in ieder geval niet uit aan Nepal, maar waar aan dan wel? Wij hebben de info!

5. Horloges ronaldo watch

Toen zijn team vorig jaar de 10e Champions League won, trakteerde Ronaldo zijn ploeggenoten op een gepersonaliseerd horloge van Bvlgari. Waarde: €8.200!

4. Kleding SHOPPING RONNIE

Zoals we allemaal weten is Ronnie een enorme ijdeltuit. De aanvaller spendeert maandelijks €8.000 aan kleding, meestal van de merken Gucci, Prada en Louis Vutton.

3. Auto’s lambo

In het wagenpark van Ronaldo staan 19 auto’s, met een verzamelde waarde van €4 miljoen. CR7 rijdt ondere andere rond in een Lamborghini, Maserati, Ferrari, Porsche en Rolls Royce.

2. Huis huis ronaldo

Met zoveel geld woon je natuurlijk in een prachtige villa in het mooie Madrid. Zijn optrekje kost ongeveer €7,2 miljoen.

1. Voogdij ronaldo son

Ronaldo heeft een zoontje, maar niemand weet wie de moeder van deze schattige koter is. CR7 betaalde haar namelijk €12 miljoen(!) om volledige voogdij af te dwingen. Moedergevoelens tellen blijkbaar niet meer zo mee wanneer er geld in het spel is.

ook interessant

De meningen verschillen nog steeds over de precieze reden, maar feit is dat FC Groningen-aanvaller Lars Veldwijk vorige...

Niet alleen de Klassieker zelf verliep vandaag nogal timide, ook de Feyenoord-fans hielden zich gedeisd. Dat was ook...

Bij de verschrikkelijke vliegtuigcrash waarbij bijna de gehele selectie van Chapecoense omkwam, is volgens Moises Santos opzet in het...

Het gebeurt met enige regelmaat dat een dier op het veld komt bij wedstrijden, vooral bij Heracles Almelo...

Sheffield United-speler Callum McFadzean hield tijdens de training een huiveringwekkende blessure over aan een wilde tackle. Hij moet daardoor...

Sanne Wevers schreef in 2016 geschiedenis, door als eerste Nederlandse turnster een gouden plak binnen te slepen op...