Search
Close this search box.
SHOPPING RONNIE

Hier geeft Ronaldo zijn geld aan uit

Cristiano Ronaldo was vorig jaar de op één na best betaalde sporter in de wereld met een geschat vermogen van €80 miljoen. Die cash geeft hij in in ieder geval niet uit aan Nepal, maar waar aan dan wel? Wij hebben de info!

5. Horloges ronaldo watch

Toen zijn team vorig jaar de 10e Champions League won, trakteerde Ronaldo zijn ploeggenoten op een gepersonaliseerd horloge van Bvlgari. Waarde: €8.200!

4. Kleding SHOPPING RONNIE

Zoals we allemaal weten is Ronnie een enorme ijdeltuit. De aanvaller spendeert maandelijks €8.000 aan kleding, meestal van de merken Gucci, Prada en Louis Vutton.

3. Auto’s lambo

In het wagenpark van Ronaldo staan 19 auto’s, met een verzamelde waarde van €4 miljoen. CR7 rijdt ondere andere rond in een Lamborghini, Maserati, Ferrari, Porsche en Rolls Royce.

2. Huis huis ronaldo

Met zoveel geld woon je natuurlijk in een prachtige villa in het mooie Madrid. Zijn optrekje kost ongeveer €7,2 miljoen.

1. Voogdij ronaldo son

Ronaldo heeft een zoontje, maar niemand weet wie de moeder van deze schattige koter is. CR7 betaalde haar namelijk €12 miljoen(!) om volledige voogdij af te dwingen. Moedergevoelens tellen blijkbaar niet meer zo mee wanneer er geld in het spel is.

ook interessant

De heren Genee, Derksen en Gijp zijn bij Veronica verdergegaan waar ze bij RTL stopten, maar zonder slag...

Met 323 doelpunten is Raúl met afstand de meest productieve Real Madrid-spits ooit. Na zijn vertrek bij de...

Naast de vraag of god bestaat en waarom mensen naar de Meilandjes kijken, is er een ander mysterie...

Rensch debuteerde al in Oranje, maar heeft de Ajax-speler een vriendin? En ken je zijn bekende vader? Wij...

Baanwielrenster Elis Ligtlee heeft zaterdagavond goud gewonnen op de Olympische Spelen. De 22-jarige Nederlandse wist iedereen achter zich...

Wat als Mario Balotelli op Tinder zou zitten? Een jongen besloot vrij letterlijk de proef op de som...