Search
Close this search box.
SHOPPING RONNIE

Hier geeft Ronaldo zijn geld aan uit

Cristiano Ronaldo was vorig jaar de op één na best betaalde sporter in de wereld met een geschat vermogen van €80 miljoen. Die cash geeft hij in in ieder geval niet uit aan Nepal, maar waar aan dan wel? Wij hebben de info!

5. Horloges ronaldo watch

Toen zijn team vorig jaar de 10e Champions League won, trakteerde Ronaldo zijn ploeggenoten op een gepersonaliseerd horloge van Bvlgari. Waarde: €8.200!

4. Kleding SHOPPING RONNIE

Zoals we allemaal weten is Ronnie een enorme ijdeltuit. De aanvaller spendeert maandelijks €8.000 aan kleding, meestal van de merken Gucci, Prada en Louis Vutton.

3. Auto’s lambo

In het wagenpark van Ronaldo staan 19 auto’s, met een verzamelde waarde van €4 miljoen. CR7 rijdt ondere andere rond in een Lamborghini, Maserati, Ferrari, Porsche en Rolls Royce.

2. Huis huis ronaldo

Met zoveel geld woon je natuurlijk in een prachtige villa in het mooie Madrid. Zijn optrekje kost ongeveer €7,2 miljoen.

1. Voogdij ronaldo son

Ronaldo heeft een zoontje, maar niemand weet wie de moeder van deze schattige koter is. CR7 betaalde haar namelijk €12 miljoen(!) om volledige voogdij af te dwingen. Moedergevoelens tellen blijkbaar niet meer zo mee wanneer er geld in het spel is.

ook interessant

… in PES 2015. Als we bovenstaand screenshot mogen geloven, gaat de nieuwe voetbalgame voor zoveel mogelijk realisme!...

Een mooi moment na afloop van het Champions League duel tussen FC Barcelona en PSV van gisterenavond. Barça...

Niet alleen hij, maar zijn hele gezin is uiterst sportief. Maak kennis met de vrouw en kinderen van...

Naast de vraag of god bestaat en waarom mensen naar de Meilandjes kijken, is er een ander mysterie...

Arsenal schakelde gisteren Tottenham Hotspur uit in de FA Cup. Arsenal-aanvaller Theo Walcott raakte geblesseerd, maar kon het...

Ze zijn al bijna twee jaar uit elkaar, maar Sabia Engizek blijft Rafael van der Vaart achtervolgen. Volgens...