Search
Close this search box.
Heracles-fans belanden in nachtmerrie in Portugal

Heracles-fans belanden in nachtmerrie in Portugal

Een Europees tripje naar Portugal moet de meeste voetbalfans als muziek in de oren klinken, maar een groep van 58 Heracles-supporters verlangde vanmiddag met smart terug naar het frisse Almelo.

Heracles neemt het vanavond op tegen Arouca, maar de fanreis richting stadion verliep allesbehalve vlekkeloos. De berg die de dubbeldekker moest trotseren bleek wat te veel van het goede.

“De bus wilde een berg oprijden. Maar dat lukt niet, hij komt er niet op”, liet Tubantia-verslaggeefster Linda Hilberink weten, die met de groep meereisde. “Een soort mislukte hellingproef.”

Dat zorgde voor angstige momenten: de journaliste zag mensen om zich heen huilen en overgeven, waarop een groot aantal supporters de weg zelfs te voet vervolgde omdat ze het voertuig niet meer in durfden.

“Echt ongelooflijk, het is crisis hier. Ik ben de enige die nog in de bus zit”, vervolgde Hilberink. “Volstrekt onverantwoord om mensen op een steile, hete weg achter te laten in brandende zon. Zonder netwerk op hun telefoon.”

Linda meldde even later dat ze weer een beetje kon lachen, omdat de bus verder reed en de de wegen breder werden. “Maar een bizar avontuur”, twitterde ze. Tubantia weet intussen dat er een andere bus op weg is naar de locatie om de gestrande fans op te pikken.

ook interessant

Nee, Jasper Cillessen heeft zich niet populair gemaakt bij de Ajax-fans. De doelman ging GRU-WE-LIJK in de fout...

Frank de Boer wordt niet de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. De manager van Ajax leek lange tijd...

Je bent een steenrijke voetballer en wilt je vriendin ten huwelijk vragen: dan ga je natuurlijk niet in...

Het zou zomaar kunnen dat Nederland-Australië, het tweede groepsduel van Oranje op het WK, ergens anders wordt gespeeld....

Mocht het je ontgaan zijn, het was gisteren moederdag. Ajax had ten ere van de mama’s iets ludieks...

PEC Zwolle lijkt een ware angstgegner voor Feyenoord te worden. De Rotterdamse topclub werd vorig seizoen al verrast...