Search
Close this search box.
henry-krijgt-fortuin-als-analist

Henry krijgt fortuin als analist

Waarom zou ik me inspannen, als ik zittend ook miljoenen kan verdienen? Dat dacht Henry waarschijnlijk toen hij deze week zijn kicksen aan de wilgen hing en voor een job als analist koos.

Sky Sports strikte de oud-spits namelijk voor een astronomisch bedrag. Volgens de Daily Mail mag de Fransman per jaar VIJF MILJOEN EURO ontvangen om de Engelse Jan van Halst te spelen. Daar komt nog eens bij dat hij voor zes jaar is vastgelegd, hetgeen de sportzender dus 30 miljoen pleuro zal kosten.

Om maar even aan te geven hoe debiel hoog dat bedrag is: bij zijn laatste club New York Red Bull kreeg Henry ‘slechts’ 3,1 miljoen per jaar!

Gary Neville was tot voor kort de best verdienende analist in Engeland met een loon van 1,5 miljoen. Een schijntje vergeleken met Henry’s onkosten.

ook interessant

Online casino Cookie trekt het originele ontwerp met grappige karakters aan, wat een glimlach op de gezichten van...

Oké: in de titel zeggen we Europa, maar uiteraard zijn het vooral de buurlanden die ons voortdurend herinneren aan onze EK-loze zomer....

Ajax is geïnteresseerd in de talentvolle FC Groningen-aanvaller Richairo Zivkovic. Dat vertelt voetbaldirecteur Marc Overmars aan Voetbal International....

Of je het nu leuk vindt of niet, de laatste Nederlandse ploeg met Europees zilverwerk is nog altijd...

Hakan Sukur: als je het begin van deze eeuw bewust hebt meegemaakt, ken je die naam natuurlijk. Deze Turkse...

Wat is het vermogen van Rose Bertram, ex-vriendin Van der Wiel en de nieuwe vriendin van Mbappé? De...